Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ja wcześniej, bo za miesiąc ceny pójdą w górę, zwłaszcza w dziale dziecięcym, bo się zacznie szał zakupowo prezentowy. Kosmetyki- dodadzą wstążkę, opakowanie prezentowe i cena w górę.
No i przynajmniej problem z głowy.
Ewa L. pisze:Sabciu , Jolu i wszystkie kotki przywitamy się wieczornie.
Co słychać , jak ze zdrówkiem u was ?
Pola , Arielka i Zuźka.
MaryLux pisze:Kiedy przyjechał kurier?
jolabuk5 pisze:To prawda, zamknięcie gabinetu na 3 dni nie powinno zdarzyć się tak nagle. Bo co mają zrobić pacjenci? Szczególnie, że inni weci też mogą zamknąć. Trzymam kciuki za Was obie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, jest też klip ilustrujący etiudę polskimi krajobrazami, ale był już w Kąciku, dlatego szukałam innej wersji.
A my znowu mamy piątek![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Kiedy przyjechał kurier?
Nie pamiętam, bo siedziałam przy komputerze parę godzin i jakoś w międzyczasie zadzwonił. Chyba koło 14.00? A może później...
Ale zamówiłam sobie jeszcze witaminy, bo się kończyły. Czyli znowu będę czekać na kuriera![]()
Nic to, przy okazji mogę sobie przecież posłuchać...
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:To prawda, zamknięcie gabinetu na 3 dni nie powinno zdarzyć się tak nagle. Bo co mają zrobić pacjenci? Szczególnie, że inni weci też mogą zamknąć. Trzymam kciuki za Was obie!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak, jest też klip ilustrujący etiudę polskimi krajobrazami, ale był już w Kąciku, dlatego szukałam innej wersji.
A my znowu mamy piątek![]()
![]()
![]()
jak co tydzień
czitka pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Kiedy przyjechał kurier?
Nie pamiętam, bo siedziałam przy komputerze parę godzin i jakoś w międzyczasie zadzwonił. Chyba koło 14.00? A może później...
Ale zamówiłam sobie jeszcze witaminy, bo się kończyły. Czyli znowu będę czekać na kuriera![]()
Nic to, przy okazji mogę sobie przecież posłuchać...
Jolu, na kuriera jest metoda, żeby nie czekać, już o tym pisałyśmy kiedyś, trzeba na przykład wejść do wanny po prostu i on jest natychmiast!
Andre Rieu uwielbiam!![]()
Za chwilę w kinach " Śnieżne Boże Narodzenie", tutaj zwiastun:
Byłam na "Miłość mieszka pośród nas" niedawno, cudowne trzy godziny i mnóstwo pozytywnych emocji, cieplutko na serduchu się robi, jest po prostu balsamicznie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Nul, Silverblue, zuza i 555 gości