MB&Ofelia pisze:No, doczytałam. Pozdrawiam pourlopowo.
Oj tak, doczytywałam niedawno po migrenie, to trochę trwa...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:No, doczytałam. Pozdrawiam pourlopowo.
piano pisze:" Badania wykazały, że mruczenia kota pomaga także na bóle migrenowe. Wystarczy położyć głowę obok ciepłego, kociego ciała, by szybko odczuć przyjemną ulgę. Kojący dźwięk wydzielany przez kota korzystnie wpływa na układ nerwowy i znacznie zmniejsza intensywność odczuwanego bólu głowy. "
jolabuk5 pisze:Była okazja i Usiaczek oojechał do weta na kontrolę. Cisnienie wysokie, musimy zwiekszyć dawkę leku. T4 pobrane, będzie jutro. Poza tym panienka znowu się przeziębiła, goraczka 39 st (dlatego nie chciała jeść), mamy antybiotyk na 10 dni.
Gosiu, kotki dziękują za przypomnienie o święcie
jolabuk5 pisze:Była okazja i Usiaczek oojechał do weta na kontrolę. Cisnienie wysokie, musimy zwiekszyć dawkę leku. T4 pobrane, będzie jutro. Poza tym panienka znowu się przeziębiła, goraczka 39 st (dlatego nie chciała jeść), mamy antybiotyk na 10 dni.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Była okazja i Usiaczek oojechał do weta na kontrolę. Cisnienie wysokie, musimy zwiekszyć dawkę leku. T4 pobrane, będzie jutro. Poza tym panienka znowu się przeziębiła, goraczka 39 st (dlatego nie chciała jeść), mamy antybiotyk na 10 dni.
Usiu zdrowiej![]()
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Była okazja i Usiaczek oojechał do weta na kontrolę. Cisnienie wysokie, musimy zwiekszyć dawkę leku. T4 pobrane, będzie jutro. Poza tym panienka znowu się przeziębiła, goraczka 39 st (dlatego nie chciała jeść), mamy antybiotyk na 10 dni.
Oj, dobrze, że Usia pojechała i że macie to juz za sobą. Wiedza co kotce dolega pozwala zrozumieć co się z Usią dzieje. Kciuki za wynikI![]()
Gosiagosia pisze:Dużo kciukow za Usię![]()
MaryLux pisze::ok:![]()
![]()
![]()
czitka pisze:Usia, nie martw Pańci! Proszę zdrowieć, raz! raz!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości