Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:Radom był bardzo tani. A Warszawa bardzo droga. Dlatego Radom poszedł na Warszawę. W Warszawie nadal są konkurencyjni, a w Radomiu już drodzy.
meg11 pisze:Katarzynka01 pisze:Radom był bardzo tani. A Warszawa bardzo droga. Dlatego Radom poszedł na Warszawę. W Warszawie nadal są konkurencyjni, a w Radomiu już drodzy.
Warszawa jest mega droga, znalazłam fachowców-mam nadzieję w Łodzi. Radom i "fachowcy" od renowacji mebli to sąd pewnyNie ma opcji odnawiać meble w mojej mieścinie.
Warszawa ceny z kosmosu.
Zobaczymy w sobotę jak Łodzianie się sprawdzą
Katarzynka01 pisze:O tak. Pracowałam i mieszkałam w Warszawie czas jakiśWszystko było droższe, a w niektórych znanych firmach nie obowiązywały obniżki sezonowe. Swego czasu chciałam kupić kostium kąpielowy bo wyjeżdżałam służbowo do ciepłych krajów. A u nas już dawno było po sezonie. Cena mnie zadziwiła i wkurzyła. Postanowiłam kupić w Łodzi. W znanym mi salonie, znanej powszechnie firmy oczywiście posezonowa obniżka była. Ten sam kostium, koniec października - Warszawa 340 zł, Łódź 180 zł. Ta różnica była tak szokująca, że zapamiętałam, a był to rok 1998, ceny były więc zupełnie inne. Pani w salonie w Łodzi powiedziała mi, że Warszawa rządzi się innymi prawami. Oni, w całej Polsce jako przedstawiciele firmy mają różne obniżki, w tym sezonowe, a Warszawa jako jedyne miasto w Polsce nie.
Zresztą jak pamiętam wszystko było znacząco droższe, od żywności po usługi.
Katarzynka01 pisze:Meg11, skoro jadą do Ciebie fachowcy z Łodzi, zadbaj o transport leku, który zalega u mnie w lodówce. Mogą Ci przywieźć
Katarzynka01 pisze:Nasz cmentarz dla zwierząt jest piękny i jakoś, mimo wszystko, optymistyczny. Emanuje dobrą energią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości