Uratowane z piekła maluszki - i reszta kotów pani J

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 29, 2005 9:38

Podaj mi konto na pw.Jestem ciągle na debecie, ale coś wyślę.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Pt lip 29, 2005 10:34

Zakocona dziekuję
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt lip 29, 2005 10:47

dogadałyśmy się z Krystynką, kociaki jadą w niedzielę pociągiem, zważywszy na upały tak bedzie lepiej dla nich, niż podróż samochodem. Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie planowo i że maluchy jakoś zniosą podróż :D
Obrazek

Magija

Post » Pt lip 29, 2005 14:26

Magija pisze:Oczka lepsze, świerzb się już wyprowadził, jeszcze smarujemy i czyścimy, ale wczoraj do wyczyszczenia kocich uszek zużyłam 2 waciki kosmetyczne (słownie dwa :wink: :lol: ) - na dwa koty! Grzyba smarujemy, oczka zakraplamy i szalejemy :lol: :lol: :lol: Ulubionym miejscem szaleństw jest brodzik, ale nie gardzimy też kuwetką i innymi ogólnodostępnymi sprzętami łazienkowymi :wink: :lol:
Dziś jeszcze ostatnia łódzka wizyta u lekarza i ... w drogę po zdrowie :D
[...]
A i jeszzce jedno - tyjemy :lol: Już coraz mniej przypominamy szczury, coraz bardziej kotki. :lol:

super, wspaniale, rewelacja :D Magija, jestes swietnym opiekunem dla dziewczynek :king:
Jesli skoncze skladke na klatke-pulapke, to ew. chetnych do pomocy bede odsylac do ciebie, by wspomogli akcje kotow "milosniczki"
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Pt lip 29, 2005 14:35

Nika Łódź pisze:
Magija pisze:Oczka lepsze, świerzb się już wyprowadził, jeszcze smarujemy i czyścimy, ale wczoraj do wyczyszczenia kocich uszek zużyłam 2 waciki kosmetyczne (słownie dwa :wink: :lol: ) - na dwa koty! Grzyba smarujemy, oczka zakraplamy i szalejemy :lol: :lol: :lol: Ulubionym miejscem szaleństw jest brodzik, ale nie gardzimy też kuwetką i innymi ogólnodostępnymi sprzętami łazienkowymi :wink: :lol:
Dziś jeszcze ostatnia łódzka wizyta u lekarza i ... w drogę po zdrowie :D
[...]
A i jeszzce jedno - tyjemy :lol: Już coraz mniej przypominamy szczury, coraz bardziej kotki. :lol:

super, wspaniale, rewelacja :D Magija, jestes swietnym opiekunem dla dziewczynek :king:
Jesli skoncze skladke na klatke-pulapke, to ew. chetnych do pomocy bede odsylac do ciebie, by wspomogli akcje kotow "milosniczki"

Nika, każdy byłby dobrym, uwierz mi, wystarczy pełna miseczka i regularnie podawane krople, leki zastrzyki, nic więcej
Obrazek

Magija

Post » Pt lip 29, 2005 14:51

Magija pisze: Nika, każdy byłby dobrym, uwierz mi, wystarczy pełna miseczka i regularnie podawane krople, leki zastrzyki, nic więcej

ok, zadzwonie i dam znac.
Obrazek

Nika Łódź

Post » Pt lip 29, 2005 14:58

I tochę chęci, i dużo serca .......

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt lip 29, 2005 15:51

dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane :twisted: :wink: :twisted:
czyny są ważne, a nie gadanina :lol:
Obrazek

tree

Od: Śro lip 13, 2005 21:33

Post » Sob lip 30, 2005 10:51

Jak się czują dziewczynki przed podróżą?
Potwierdziłam jeszcze raz wizytą Elżbiety z kocikami ... :wink:
Obrazek

tree

Od: Śro lip 13, 2005 21:33

Post » Sob lip 30, 2005 11:12

Dziewczyny po wczorajszym przeglądzie pochwalone, nadal są chude, nadal są "szczurowate" ale wyglądają duuuużo lepiej. Świerzb w postaci minimalnej, grzybek też bladziutki już, trzeba strasznie oczy wypatrywać by go odnależć :wink: Oczka póki co bez zmian, mam nadzieję, ze dr. Garncarz sprawi, że będą piękne :D Czekamy na Krystynkę, dziewczyny jadą jutro na wczasy lecznicze, czyli sanatorium u Elżbiety P. :D :love:

Póki co szaleją, dziś Luna wlazła do worka z paierami toaletowymi, łobuziara :lol: Roznoszą mi łazienkę, także Elu, uważaj na te łobuziary, im bardziej do siebie dochodzą, tym bardziej są "kociakowate" :wink: :lol:
Obrazek

Magija

Post » Sob lip 30, 2005 11:16

Ja wieczorkiem wkleję zdjęcia z wczorajszej wizyty Lary i Luny.

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob lip 30, 2005 14:08

Magda, mam dla ciebie swietna wiadomosc :!: :!: :!:
P. Joanna, ktora zafundowala nam w calosci klatke-pulapke, z ktora koresponduje teraz i ktorej przeslalam linki na forum z calej naszej aktualnej dzialalnosci, po przeczytaniu naszych postow, wydębila od znajomego datek na leczenie kociakow :king: :king: :king:
Na GG podaje ci telefon i adres, zglos sie po odbior 100,- :dance: Moze teraz wystarczy na ew. operacje juz :D
P. Joanna mieszka niedaleko ciebie, piechotka mozesz sie przejsc :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Sob lip 30, 2005 15:04

Nika Łódź pisze:Magda, mam dla ciebie swietna wiadomosc :!: :!: :!:
P. Joanna, ktora zafundowala nam w calosci klatke-pulapke, z ktora koresponduje teraz i ktorej przeslalam linki na forum z calej naszej aktualnej dzialalnosci, po przeczytaniu naszych postow, wydębila od znajomego datek na leczenie kociakow :king: :king: :king:
Na GG podaje ci telefon i adres, zglos sie po odbior 100,- :dance: Moze teraz wystarczy na ew. operacje juz :D
P. Joanna mieszka niedaleko ciebie, piechotka mozesz sie przejsc :D

Nika :king: dziekuję, zgłoszę się w poniedziałek :D
Obrazek

Magija

Post » Sob lip 30, 2005 23:02

A oto wczorajsze fotki pannic... lepiej póżno niż....

Luna
http://upload.miau.pl/1/23014.jpg

Obrazek

Lara
http://upload.miau.pl/1/23016.jpg

Obrazek

Maluchy wyglądają lepiej z dnia na dzień. :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob lip 30, 2005 23:37

Oczęta wyglądają jeszcze smutno, ale na pewno lepiej niż na fotografiach z 1-szej strony tego wątku. Oby tak dalej... Może obejdzie się bez operacji ?

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

[poprzednia][następna]