Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Oczka lepsze, świerzb się już wyprowadził, jeszcze smarujemy i czyścimy, ale wczoraj do wyczyszczenia kocich uszek zużyłam 2 waciki kosmetyczne (słownie dwa![]()
) - na dwa koty! Grzyba smarujemy, oczka zakraplamy i szalejemy
![]()
![]()
Ulubionym miejscem szaleństw jest brodzik, ale nie gardzimy też kuwetką i innymi ogólnodostępnymi sprzętami łazienkowymi
![]()
![]()
Dziś jeszcze ostatnia łódzka wizyta u lekarza i ... w drogę po zdrowie![]()
[...]
A i jeszzce jedno - tyjemyJuż coraz mniej przypominamy szczury, coraz bardziej kotki.
Nika Łódź pisze:Magija pisze:Oczka lepsze, świerzb się już wyprowadził, jeszcze smarujemy i czyścimy, ale wczoraj do wyczyszczenia kocich uszek zużyłam 2 waciki kosmetyczne (słownie dwa![]()
) - na dwa koty! Grzyba smarujemy, oczka zakraplamy i szalejemy
![]()
![]()
Ulubionym miejscem szaleństw jest brodzik, ale nie gardzimy też kuwetką i innymi ogólnodostępnymi sprzętami łazienkowymi
![]()
![]()
Dziś jeszcze ostatnia łódzka wizyta u lekarza i ... w drogę po zdrowie![]()
[...]
A i jeszzce jedno - tyjemyJuż coraz mniej przypominamy szczury, coraz bardziej kotki.
super, wspaniale, rewelacjaMagija, jestes swietnym opiekunem dla dziewczynek
![]()
Jesli skoncze skladke na klatke-pulapke, to ew. chetnych do pomocy bede odsylac do ciebie, by wspomogli akcje kotow "milosniczki"
Magija pisze: Nika, każdy byłby dobrym, uwierz mi, wystarczy pełna miseczka i regularnie podawane krople, leki zastrzyki, nic więcej
Nika Łódź pisze:Magda, mam dla ciebie swietna wiadomosc![]()
![]()
![]()
P. Joanna, ktora zafundowala nam w calosci klatke-pulapke, z ktora koresponduje teraz i ktorej przeslalam linki na forum z calej naszej aktualnej dzialalnosci, po przeczytaniu naszych postow, wydębila od znajomego datek na leczenie kociakow![]()
![]()
![]()
Na GG podaje ci telefon i adres, zglos sie po odbior 100,- :dance: Moze teraz wystarczy na ew. operacje juz![]()
P. Joanna mieszka niedaleko ciebie, piechotka mozesz sie przejsc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd i 56 gości