Dyżur 31.07
Faworek - komplet w kuwecie. Humor Ok, chociaż jest jakiś spowolniony. Apetyt ma, ale trzeba z nim posiedzieć. Jego miski są wyparzone i odkażone w kuchni, a jemu zamieniłam na talerzyk, bo zauważyłam ze nie dojadał z głębokich misek i z rogów. Uszy ma już super, ale do środy włącznie nadal zakrapiamy.
Ilia
Zastrzyk zrobiła Dominika. Dostał osłonowy i po 2-3h antybiotyk. Laser zrobiony krócej niż zalecane bo się kręcił, chował żeby wyskakiwać na koty. Humor mial Ok. Apetyt tez. W kuwecie w porządku
Na ogólnym
Apetyty ogromne. W kuwecie 1-2 rzadkie kupy. Podłoga zasikana w kilku miejscach.
Żurek pojechał z Michałem do Zvetu. Jak Michał przyjechał po niego, to Żurek dostał leki, w Zvecie był wiec mniej więcej po 20 minutach od podania. Podobno było lepiej niż wcześniej, dużo sików wyszło. Jest sugestia żeby założyć mu pieluchę by sprawdzić czy to on tyle sika czy my towarzystwo pomaga.
4 bobki zostawione w różnych miejscach.
Szpital
Z pomocą Vis i Sal.
Armin - kupa ładna, ale dostał jeszcze bentoactive. Humor Ok, apetyt Ok.
Luba - śmierdząca, wielka, brązowożółta kupa. Apetyt duży. Humor, zależy. Do innych kotow dramat, do ludzi Ok.
Żbik - oszukany z tabletka na chrupka. Zjadł szybciutko i bezproblemowo. W kuwecie Ok. Apetyt na suche: mokrego przy mnie nie chciał. Dałam mu shebe.
Bonie- apetyt Ok, humor Ok, kuweta Ok.
Akacja i Pumpkin - w kuwecie Ok, apetyt u obojga super. Humory w miarę u Akacji, u Pumpkina super.
Agrafka - quandifen podała Dominika

humor sredni, apetyt Ok. Zjadła animodnę jedną porcję. Suple podane. W kuwecie Ok.
korba - humor w miarę Ok, apetyt na jedna porcję, drugą dostała na wyjściu. W kuwecie komplet.
Zmyte podłogi.
Gastro i exigent (400g) są w szafce z karmami specjalistycznymi.