Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dziękuję za życzenia.
To bardzo zły dzień. Widok zakrwawionego pyska i czerwonych od krwi łap ktorymi rozorala sobie dziąsła i warkocza śliny zwisajacego aż do podłogi, potem pomaukiwanie co pół godziny przez całą noc
Taki koszmar dostałam. Wszystkie plany urlopowe powoli idą w niwecz, z planami na dziś włącznie.
jolabuk5 pisze:Aniu, dom nie jest więzieniem, jest bezpiecznym schronieniem, ciepłem, spokojnym snem. Łatka to wie i Ty też to wiesz. Krwotok był skutkiem zjedzenia czegoś ostrego, co nie powinno znaleźć się w jedzeniu. To mogło się zdarzyć w domu tak samo jak na zewnatrz, tylko na zewnatrz byłoby trudniej Łatce pomóc, dopilnować zjedzenia antybiotyku. Poza tym łatwiej mogłoby dojść do zakażenia rany. Nie przenoś swoich lęków na Łatkę, ona naprawdę jest zadowolona, że zabrałaś ją do domu.![]()
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Aniu, dom nie jest więzieniem, jest bezpiecznym schronieniem, ciepłem, spokojnym snem. Łatka to wie i Ty też to wiesz. Krwotok był skutkiem zjedzenia czegoś ostrego, co nie powinno znaleźć się w jedzeniu. To mogło się zdarzyć w domu tak samo jak na zewnatrz, tylko na zewnatrz byłoby trudniej Łatce pomóc, dopilnować zjedzenia antybiotyku. Poza tym łatwiej mogłoby dojść do zakażenia rany. Nie przenoś swoich lęków na Łatkę, ona naprawdę jest zadowolona, że zabrałaś ją do domu.![]()
Też tak myślę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości