Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ciociu Anno, mało jemy
Kubuś
MalgWroclaw pisze:Wspieram fundację Koniki Moniki, jak mogę. A mogę niewiele. I strasznie mnie to boli.
MalgWroclaw pisze:Ciociu Anno, mało jemy
Kubuś
Anna2016 pisze:MalgWroclaw pisze:Ciociu Anno, mało jemy
Kubuś
Kubusiu, martwię się o Was, szczególnie o Ciebie![]()
![]()
Proszę zjedz coś za ciocię![]()
![]()
I duuużo pij!
Piękny utwór i zdjecia/filmik, taki eden, ziemia jest piękna i godna wielkiego podziwu, zwierzęta wyglądają lepiej, szczęśliwiej, kiedy nie ma człowieka.... głupi człowiek myśli że jest właścicielem ziemi, a nie jest, jest tylko czasowym "zarzadcą". Na szczęście nie wszyscy ludzie niszczą. Na szczęście są tacy którzy szanują stworzenia i rośliny i dbają...
Miau ładnie zjadłam pół gotowanego śledzia, dobrze mówi duża, bo tłuściutki był a chłodniej się zrobiło....
Dobrego dnia
Miaupozdrawiam Sabcie, Usie, Kotki, Ciocie i szczególnie Ciocie pibon i Lukas2014
Łacia
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:MalgWroclaw pisze:Ciociu Anno, mało jemy
Kubuś
Kubusiu, martwię się o Was, szczególnie o Ciebie![]()
![]()
Proszę zjedz coś za ciocię![]()
![]()
I duuużo pij!
Piękny utwór i zdjecia/filmik, taki eden, ziemia jest piękna i godna wielkiego podziwu, zwierzęta wyglądają lepiej, szczęśliwiej, kiedy nie ma człowieka.... głupi człowiek myśli że jest właścicielem ziemi, a nie jest, jest tylko czasowym "zarzadcą". Na szczęście nie wszyscy ludzie niszczą. Na szczęście są tacy którzy szanują stworzenia i rośliny i dbają...
Miau ładnie zjadłam pół gotowanego śledzia, dobrze mówi duża, bo tłuściutki był a chłodniej się zrobiło....
Dobrego dnia
Miaupozdrawiam Sabcie, Usie, Kotki, Ciocie i szczególnie Ciocie pibon i Lukas2014
Łacia
Tak, ja też lubię patrzeć na pędzące konie, są takie szczęśliwe i wolne...
Łateczko, to cudnie, że zjadłaś aż pół śledzia!!!![]()
![]()
![]()
Też bym chciała wiedzieć, co u pibon i co u Lucasa2014![]()
![]()
![]()
U nas spokojnie, koty trochę jedzą, dużo śpią, a ja sobie grzebię w necie
jolabuk5 pisze:Coś wakacje w tym roku forumowiczom się nie udają. Chikita musiała zrezygnować, bo spartolili jej remont i nie starczyło kasy, a Sigrid w drodze z rodziną i kotami na wymarzony urlop miała poważny wypadek samochodowy - wszyscy wyszli bez szwanku, ale sprasowany samochód wylądował na wrakowisku.![]()
Rzecz jasna szkoda, że zaplanowany urlop się nie udał - może Katzensitter wystraszyła się konieczności sprzątania kupek poza kuwetą? A może Lucasek się "naprawił" i przypomniał sobie, do czego służy kuwetka...
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Coś wakacje w tym roku forumowiczom się nie udają. Chikita musiała zrezygnować, bo spartolili jej remont i nie starczyło kasy, a Sigrid w drodze z rodziną i kotami na wymarzony urlop miała poważny wypadek samochodowy - wszyscy wyszli bez szwanku, ale sprasowany samochód wylądował na wrakowisku.![]()
Rzecz jasna szkoda, że zaplanowany urlop się nie udał - może Katzensitter wystraszyła się konieczności sprzątania kupek poza kuwetą? A może Lucasek się "naprawił" i przypomniał sobie, do czego służy kuwetka...
Pozdrawiam Was serdecznie![]()
Jolu
Lucas nie jest winny w sprawie "sittingu". Jest tutaj niewinny. "Naprawiony" nie jest .![]()
Moj maz jest taki zly... drugi kot niestety teraz juz nie wchodzi "w rachube" Moje marzenie:placz:
Mam "przekichane".
Codziennie musze sluchac, ze wszystkiemu jest winny kot.![]()
Bo n.p. od lat nigdzie spontanicznie nie wyjezdzamy, koszty... koszty... koszty... Bo dla Lola(*) tyle kasy poszlo ze... wystarczyloby na nowy Motorrad (nasz dwu i pol letni ukradziono nam niedawno spod okna).
Jedyne pozytywne...On Lucasa nie oddalby nikomu.
![]()
Kocha tego "sracza"i ...
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości