Dziękujemy

Nadal się roztapiamy, a koty jak szmatki, jednak do miseczek biegną

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Hmmm. To teraz nie wiem, co - miskę bobu mam i herbatę, wykąpana jestem bo upał dzisiaj był okrutny i co oglądać? Może Brudne diamenty?
A to akurat całkiem niezły serial, ciekawy też ze względu na to, że akcja dzieje się wśród ortodoksyjnych żydów.
I to mnie skusiło
No i flamandzki. Lubię takie: flamandzkie, luksemburskie itp bo to inne od sztampy amerykańskich seriali przeważnie
Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Witamy, dziękujemy za uroczą jak zawsze karteczkęi idziemy sobie zdychać dalej
![]()
A do tzw kotleta (kurier się zbliża) wrzucimy sobie nowa wersję "Pana Samochodzika" ciekawa jestem tej nowej wersji
O, dzięki za przypomnienie, też sobie wieczorem wrzucę
Zdzierżyłam 26 (słownie: dwadzieścia sześć) minut co daje mi poważne podstawy do uznania siebie za wybitną heroinę![]()
Okropne, po prostu okropne, idiotyczne i do tego historyczne sf
jozefina1970 pisze:Tak, jeszcze wczoraj. Nawet francuski oglądałam serial jeden czy drugi Dom w górach? Też niezły. I hiszpańskie. No, generalnie takie niszowe
Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Witamy, dziękujemy za uroczą jak zawsze karteczkęi idziemy sobie zdychać dalej
![]()
A do tzw kotleta (kurier się zbliża) wrzucimy sobie nowa wersję "Pana Samochodzika" ciekawa jestem tej nowej wersji
Zdzierżyłam 26 (słownie: dwadzieścia sześć) minut co daje mi poważne podstawy do uznania siebie za wybitną heroinę![]()
Obejrzałam cały film, co prawda na dwa razy ale z ciekawości przemęczyłam.
To zawsze jest tak, że gdy najpierw przeczytamy książkę to film nie spełnia naszych oczekiwań.Ja tak mam.
Tym razem treści książki już nie pamiętałam, zbyt dawno to było, ale film oceniam jako przygodówkę dla dzieci.
Kiedyś pewnie podobałby się nam, teraz już nie na nasze gusta
Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Witamy, dziękujemy za uroczą jak zawsze karteczkęi idziemy sobie zdychać dalej
![]()
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Witamy, dziękujemy za uroczą jak zawsze karteczkęi idziemy sobie zdychać dalej
![]()
No miałaś rację, ni cholery się nie da - mój wynik nieco gorszy: 24 minuty i o 24 za długo
jozefina1970 pisze:No zależy, jak na to spojrzeć. Chyba jednak nie, bo nie uwierzyłam twojej ocenie i brnęłam w zaparte
Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:No zależy, jak na to spojrzeć. Chyba jednak nie, bo nie uwierzyłam twojej ocenie i brnęłam w zaparte
![]()
W każdym razie ostrzegałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości