MB&Ofelia pisze:Maciuś. To całkię dużo wzglądów okazałeś Teściownej, powinmna być wdzięczmna. Zwłaszcza za arję - bo pewnie była specjalmnie dla niej wymiaukana?
Książniczka Ofelja
Noooo, Księżniczko, miałkam Ci, to była prawie scena balkonowa

. Teściowa patrzyła na mnie z góry a ja, z poziomu podłogi śpiewałem serenadę
MaryLux pisze:No, nie przesadzaj, zięciu. Kiedy już uciekłeś, podeszłam do Mumcia całkiem blisko. Uciekł, ale zdążyłam go dotknąć
Tia, końcem paznokcia dotknęłaś w locie. Moja duża, po 5 latach może niewiele więcej
Nul pisze:ewkkrem pisze:Nul pisze:MójCiusiu, a Bezisława Ostrożna się dała dzisiaj niemal dotknąć sąsiadce! Wcale się przed nią nie schowała, nie uciekła! A zwykle ucieka! A to był jej pierwszy kontakt z tą sąsiadką! Mówię Ci, jestem pod wielkim wrażeniem!
A Felisław to w ogóle wylądował u niej ba kolanach, no ale to mnie nie dziwi, zresztą na ją już zna.
Miejcie się dobrze!
Ciociu, Bezia ma szansę na częstsze widywanie sąsiadki. Teściowa była u nas dopiero dwa razy. Taki nasz stały gość to nie straszny a teściowa na zaufanie musi sobie zasłużyć

Dzisiaj dałem się złapać w pułapkę. Zaszyłem się za kanapą i ... nie miałem jak uciec, za to Teściowa mogła podziwiać mój pyszczek i większość kociałka i mogła nawet posłuchać mojej arii

MaCiuś
MójCiusiu, ale inne sąsiadki zna lepiej, a się przed nimi chowa, a tę zna bardzo krótko i się nie chowa! I to mnie zaskoczyło ogromnie!
Aaaa, Ciociu, bo istnieje świat, dla ludzi niedostępny, w którym wyczuwamy życzliwe osoby

. Duża mojej dużej była tak samo uwielbiana przez podwórkowe koty jak siała postrach wśród ludziowych, podwórkowych kociaków
jolabuk5 pisze:Koty jak ludzie - czasem od razu czują do kogoś sympatię, a czasem muszą się przekonać...
Mam nadzieję, że masz rację bo ... istnieje kotka, która moje dużej okropecznie nie lubi
Gosiagosia pisze:
Ciociu Gosiugosiu, dziękujemy
Gdyby nie Ty to nasza duża nie wiedziałaby jaki jest dzień tygodnia
MaryLux pisze:Ciusiu, prawdopodobnie w niedzielę znów Cię odwiedzę
Raczej, nie masz wyboru. Duża Cię spacyfikuje i przywlecze do mnie

. Czy tego chcesz, czy nie !
MaCiuś.