Moderator: Estraven

Gutek pisze:Dalsze leczenie maluszka opłaci Fundacja Kocie Życie, lecznica musi tylko dopełnić formalności (właściwie wystawiona faktura) a Iza dopilnować lecznicy.
Iza jeszcze nie odebrała priv w tej sprawie, ale piszę i tu bo nie chcę, żebyście się jeszcze i tymi kosztami martwili.

Gutek pisze:Dalsze leczenie maluszka opłaci Fundacja Kocie Życie, lecznica musi tylko dopełnić formalności (właściwie wystawiona faktura) a Iza dopilnować lecznicy.
Iza jeszcze nie odebrała priv w tej sprawie, ale piszę i tu bo nie chcę, żebyście się jeszcze i tymi kosztami martwili.
. Też oprawić, powiesić i dziękować.

Gutek pisze:A bez wieszania można?
Ogromnie dobre wiadomości dla nas.Dziękujemy.

maczkowa pisze:ta ode mnie 520116018670801013504501
https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?n ... 1013504501
jest w doręczeniu. Nie masz smsa?
dziwne, bo i ja maila od inpostu nie dostałam, a zawsze mam z telefonem kuriera, ale chyba i sms przychodzi
w apce nie mam, bo podałam Twój nr do kontaktu, to już z apki mi znika taka przesyłka
heh, edit.
Potrzebujesz skontaktować się z kurierem?
505642176
Kod odbioru
962321
Jeśli chodzi o Twoje zamówienie.
pakiet startowy Royal bardzo pożądany.
z paczkomatu-była dla nas wczoraj mega ratunkiem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości