aga66 pisze:Andzia jest zachwycająca
Tak urocza jest.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Andzia jest zachwycająca
iza71koty pisze:Nic nie pisałam o Baziu.Mam malutką chwilkę więc napisze.
...
A po wypuszczeniu-myslałam ze sie poryczę.Kot zaczął wąchac każde swoje drzewko- krzaczek.Prawie całował kamyczki.Nie pamiętam-kiedy widziałam tak szczęśliwego kota........![]()
Damian jest zajęty teraz.Ale mamy materiał z wypuszczenia -żeby pokazac- ze zrobiłam to co słuszne i chwilowo dla Bazia najlepsze.Widze przez okno jak sie grzeje na słoneczku szczęśliwy.Mamy też chyba jakieś zdjęcie z póżniejszego karmienia.Potem wstawimy.
iza71koty pisze:iza71koty pisze:Nic nie pisałam o Baziu.Mam malutką chwilkę więc napisze.
...
A po wypuszczeniu-myslałam ze sie poryczę.Kot zaczął wąchac każde swoje drzewko- krzaczek.Prawie całował kamyczki.Nie pamiętam-kiedy widziałam tak szczęśliwego kota........![]()
Damian jest zajęty teraz.Ale mamy materiał z wypuszczenia -żeby pokazac- ze zrobiłam to co słuszne i chwilowo dla Bazia najlepsze.Widze przez okno jak sie grzeje na słoneczku szczęśliwy.Mamy też chyba jakieś zdjęcie z póżniejszego karmienia.Potem wstawimy.
iza71koty pisze:Albo sprawdza czy nie było obcych.....tak czy inaczej-to jego świat.Jego życie.Postawiłam na nogi.Chwilowo swoją robotę zrobiłam i myślę ze on też tak poczuł kiedy już w nim zebrało całkowicie- ze chce na dwór i basta!No niestety-niektóre koty potrzebują przestrzeni.Bardzo dużej przestrzeni aby móc odetchnąć pełną piersią.
Nasze relacje uległy sporej poprawie.Teraz jak do niego idę-wystarczy ze zawołam raz i biegnie jak piesek.Pozwala sie też dotykać-czyli mogę oblecieć szybko przy posiłku-czy nie ma kleszczy.A kleszcze uwielbiają obłazic takie starsze nieporadne koty.No i pozwala mi się wziaść na ręce.Bez szarpania.Współpraca jest.Oby jadł i czuł się w miare dobrze- to niech czerpie jeszcze tej wolności.
madrugada pisze:Zapraszam na kolejny bazarek: viewtopic.php?f=20&t=215806
LimLim pisze:Bazinek wyglada na szczęśliwego postawiłaś go Iza na nogi dzięki Ci za toa Nusia jak foczka wygląda
aga66 pisze:Niektóre koty muszą żyć na wolności widać. Jeśli trzymanie w domu to dla niego taki stres to lepiej zwrócić mu wolność.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, kasiek1510, lapaci i 165 gości