Byłaś w tym nowym obiekcie? Jak długo się idzie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Teraz masz dowod, że sąsiadka zmyśla!![]()
Byłaś w tym nowym obiekcie? Jak długo się idzie?
Annaa pisze:Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zamienić mieszkanie i żebyś mogła żyć w lepszych warunkach![]()
![]()
indianeczka pisze:Annaa pisze:Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zamienić mieszkanie i żebyś mogła żyć w lepszych warunkach![]()
![]()
Trochę to potrwa. Nie będę zdziwiona jak kolejną zimę spędzę bez ogrzewania.
Annaa pisze:indianeczka pisze:Annaa pisze:Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zamienić mieszkanie i żebyś mogła żyć w lepszych warunkach![]()
![]()
indianeczka pisze:Jolu zbój dziękuje ci za karmę. Bardzo mu smakuje.
indianeczka pisze:Annaa pisze:indianeczka pisze:Annaa pisze:Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zamienić mieszkanie i żebyś mogła żyć w lepszych warunkach![]()
![]()
Niekiedy cieszę się że jestem typem samotnika bo nie muszę co rusz się uśmiechać.
Jest zimno ale jak wylądowałam na ulicy ( a nawet wcześniej) było o wiele gorzej.
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:Annaa pisze:indianeczka pisze:Annaa pisze:Trzymam kciuki, żeby udało Ci się zamienić mieszkanie i żebyś mogła żyć w lepszych warunkach![]()
![]()
Niekiedy cieszę się że jestem typem samotnika bo nie muszę co rusz się uśmiechać.
Jest zimno ale jak wylądowałam na ulicy ( a nawet wcześniej) było o wiele gorzej.
To straszne. W tym kontekście tez inaczej się patrzy na "zimno", skoro przynajmniej masz dach nad głową...
Też jestem typem samotnika i calkiem mi z tym dobrze
jolabuk5 pisze:Uff, to musiał być mróz...![]()
Ale dobrze by było, gdybyś zdołała teraz zdobyć lokal ze sprawnym ogrzewaniem, skoro ogrzewania w tym mieszkaniu nie da się naprawić!
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:Uff, to musiał być mróz...![]()
Ale dobrze by było, gdybyś zdołała teraz zdobyć lokal ze sprawnym ogrzewaniem, skoro ogrzewania w tym mieszkaniu nie da się naprawić!
Nie wiem czy da się naprawić czy też nie ale to mieszkanie jest całe w grzybie i marzę o mieszkaniu bez niego.
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:Uff, to musiał być mróz...![]()
Nie wiem czy da się naprawić czy też nie ale to mieszkanie jest całe w grzybie i marzę o mieszkaniu bez niego.
No tak, grzyb jest bardzo niezdrowy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie i 428 gości