Czitusia,Cosia,Bratu,Mami. Pasio odszedł za Tęczowy Most...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 02, 2023 5:25 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Nie mogę spać, łzy same lecą. Koło mnie leży Bratu, mruczy i liże mnie po rękach. Obok komórka, mają dzwonić o każdej porze dnia i nocy, pojadę...pojadę, żebym zdążyła..Bratu wie, on wie bardziej...
Nie dzwonią. Jeszcze nie dzwonią, za półtorej godziny insulina...
To takie trudne wszystko
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw mar 02, 2023 5:37 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Olenko... nie wiem co pisac, naprawde, jestem caly czas..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 02, 2023 5:46 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Olu jesteś bardzo dzielna :1luvu: :1luvu:
Pasieńku przecudny :1luvu: :201461 :201461 :1luvu:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Czw mar 02, 2023 5:48 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Jestem i ja <3

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Czw mar 02, 2023 8:02 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Mocno, mocno zaciskam kciuki. To takie niespodziewane, Pasio tak dobrze się czuł, a tu nagle załamanie... Oby, oby udalo mu się jeszcze raz wyjść na prostą :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw mar 02, 2023 8:16 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Oj Pasiu, Pasiu...
Chłopak jest w najlepszych rękach, Twoich i wetów. Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, na inne na szczęście tak.
Teraz najważniejsze to dowiedzieć się - co się dzieje i zapanować nad tym. Jeśli jest to coś co można opanować, wyleczyć, zaleczyć - to Pasio ma zapewnione wszelkie warunki ku temu.
Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za biedulka i za Ciebie... To trudny czas. Ale póki nie dzwonią, nie mają złych wieści - oznacza to że on walczy, nie daje się, w szpitalu ma tlen, specjalistów. Niech chłopina sił nabiera i choróbsko zwalcza! Jest szansa że to choćby wirusowe zapalenie krtani, może dawać objawy dramatyczne i być zagrożeniem życia, ale jest to coś do wyleczenia zupełnego.
Trzymam kciuki za same dobre wieści

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Czw mar 02, 2023 8:17 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Mnie martwi ten duży wzrost kreatyniny i mocznika.. :cry:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 02, 2023 8:18 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Czekamy na dobre, mam nadzieję, wieści
Pasiu koteńku, postaraj się, Wałcz :ok:
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Czw mar 02, 2023 8:36 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Jeśli nic nie jadl to i cukry bedzie mial niskie.
Nie ma sensu IMO podawac mu teraz insuliny.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Czw mar 02, 2023 8:48 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Wstałam, Bratu mnie zbudził, nikt ze szpitala nie dzwonił...
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście...
Tak na kolanie piszę i przez łzy, odpowiem nie cytując, to kreatynina mocno poszła w górę, mocznik troszkę od ostatniego notowania. Ja wczoraj rozumiałam tylko połowę z tego co doktor mówiła..
Ktoś wyżej pisał, ze to może po sterydach. Nie, sterydów nie dostał. Trzeciego odrobaczenia też nie było, wstrzymałam się. I ostatni wpis- Lifter- Pasio cały czas ładnie je, mimo całej sytuacji on ma normalny apetyt. W szpitalu mierzą cukier, jest cały czas monitoring, zostawiłam insulinę i rozpiskę ile dostawał przy jakim cukrze.
Szpital niezależnie od wszystkiego informuje dwa razy dziennie o stanie pacjenta, rano i wieczorem. No i jeszcze dzwonią, gdy dzieje się coś niepokojącego. Na razie cisza.
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Czw mar 02, 2023 8:52 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Naprawdę ma dobrą opiekę, a ten apetyt chyba dobrze wróży :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw mar 02, 2023 8:55 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

Pasieńku kochany walcz, nie poddawaj się Słodziaku :ok: :ok:
Musisz dać radę - Duża, Mammi, Bratu i Dziewczynki czekają na Ciebie Maleńki :1luvu: :201461 :201461 :1luvu:
czitka :201454
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Czw mar 02, 2023 9:00 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

czitka pisze:Wstałam, Bratu mnie zbudził, nikt ze szpitala nie dzwonił...
Bardzo Wam dziękuję, że jesteście...
Tak na kolanie piszę i przez łzy, odpowiem nie cytując, to kreatynina mocno poszła w górę, mocznik troszkę od ostatniego notowania. Ja wczoraj rozumiałam tylko połowę z tego co doktor mówiła..
Ktoś wyżej pisał, ze to może po sterydach. Nie, sterydów nie dostał. Trzeciego odrobaczenia też nie było, wstrzymałam się. I ostatni wpis- Lifter- Pasio cały czas ładnie je, mimo całej sytuacji on ma normalny apetyt. W szpitalu mierzą cukier, jest cały czas monitoring, zostawiłam insulinę i rozpiskę ile dostawał przy jakim cukrze.
Szpital niezależnie od wszystkiego informuje dwa razy dziennie o stanie pacjenta, rano i wieczorem. No i jeszcze dzwonią, gdy dzieje się coś niepokojącego. Na razie cisza.

To jak je to dobrze, oby to był kryzys i dzisiaj trzeci dzien wiec do przejścia i wyjścia z niego.

Marzenia11

Post » Czw mar 02, 2023 9:10 Re: Czitusia,Cosia, Pasio,Bratu,Mami. Pasio bardzo chory...

czitka pisze: No i jeszcze dzwonią, gdy dzieje się coś niepokojącego. Na razie cisza.

I to jest najważniejsze - nie dzwonili!

Żeby ten dzień raczej słabo zaczęty dobrze się skończył.
Trzymaj się czitko
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

[poprzednia][następna]