A pomysł z nagrywaniem całkiem dobry!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Uff, też się cieszę z jego apetytu!
A pomysł z nagrywaniem całkiem dobry!![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Trzeba jeszcze sprawdzić, ale możliwe, ze sąsiadka zmyśla!
ewkkrem pisze:Jak sąsiadka Cię zaczepi i powie, że psy szczekały to - grzecznie przeproś i powiedz, że zaraz sprawdzisz monitoring. Możesz dodać, że ze względu na złe samopoczucie kota zostawiasz włączony telefon z nagrywaniem obrazu i dźwięku jak wychodzisz z domu.
indianeczka pisze:ewkkrem pisze:Jak sąsiadka Cię zaczepi i powie, że psy szczekały to - grzecznie przeproś i powiedz, że zaraz sprawdzisz monitoring. Możesz dodać, że ze względu na złe samopoczucie kota zostawiasz włączony telefon z nagrywaniem obrazu i dźwięku jak wychodzisz z domu.
Jak ją znam to bardzo szybko mnie zaczepi.
ewkkrem pisze:indianeczka pisze:ewkkrem pisze:Jak sąsiadka Cię zaczepi i powie, że psy szczekały to - grzecznie przeproś i powiedz, że zaraz sprawdzisz monitoring. Możesz dodać, że ze względu na złe samopoczucie kota zostawiasz włączony telefon z nagrywaniem obrazu i dźwięku jak wychodzisz z domu.
Jak ją znam to bardzo szybko mnie zaczepi.
Tym lepiej. Szybciej się dowiesz czy to prawda.
No, bo jeśli prawda to kłopot niemały. Zwłaszcza jak skończy Ci się urlop i psy będą musiały na 8 - 9 godz, zostać same.
ewkkrem pisze:No to jeszcze dodałabym tekst : "Wie, pani, zostawiłam telefon z nagrywaniem ale chyba jeszcze skieruję na nagrywanie okna. Bo może psy denerwują jakieś odgłosy z zewnątrz?
A jak się nie da, to mam znajomego, co mi kamerkę z ciągłym nagrywaniem zainstaluje"![]()
Jeśli u psiaków nic się nie zmieniło to skąd to szczekanie? Chciałabym się upewnić, czy to u psów coś się dzieje czy to zła wola sąsiadkiTo ważne.
indianeczka pisze:ewkkrem pisze:No to jeszcze dodałabym tekst : "Wie, pani, zostawiłam telefon z nagrywaniem ale chyba jeszcze skieruję na nagrywanie okna. Bo może psy denerwują jakieś odgłosy z zewnątrz?
A jak się nie da, to mam znajomego, co mi kamerkę z ciągłym nagrywaniem zainstaluje"![]()
Jeśli u psiaków nic się nie zmieniło to skąd to szczekanie? Chciałabym się upewnić, czy to u psów coś się dzieje czy to zła wola sąsiadkiTo ważne.
Dlatego ja podejrzewam że one reagują na sąsiadkę bo sama dzisiaj widziałam jak zaczęły na nią szczekać bo właśnie wychodziła z domu.Na szczęście trwało to parę minut i poszły spać.
Na szczęście administrator budynku zna moją sąsiadkę i nie muszę się bać że będzie jakaś afera.
ewkkrem pisze:indianeczka pisze:ewkkrem pisze:No to jeszcze dodałabym tekst : "Wie, pani, zostawiłam telefon z nagrywaniem ale chyba jeszcze skieruję na nagrywanie okna. Bo może psy denerwują jakieś odgłosy z zewnątrz?
Dlatego ja podejrzewam że one reagują na sąsiadkę bo sama dzisiaj widziałam jak zaczęły na nią szczekać bo właśnie wychodziła z domu.Na szczęście trwało to parę minut i poszły spać.
Na szczęście administrator budynku zna moją sąsiadkę i nie muszę się bać że będzie jakaś afera.
Dobrze, że Ty będziesz miała spokój ale jeśli to sąsiadka "szczuje" psy to one fajnie nie będą mieć.
Ja bym jej dała znać, że zamierzasz zainstalować monitoring. Nie zaszkodzi a może pomóc.
ewkkrem pisze:Też nie wiem, ale nie zaszkodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, misiulka i 197 gości