Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Dziękuję za mobilizację, poszło!Manula też.
Dobra, a jaką ja mam gwarancję, że się wstrzeliłam w dzień dojrzałości osobników, zwłaszcza Pasia, bo od dwóch dni bardziej kaszle? To znaczy, że te osobniki właśnie dojrzewały?
zuza pisze:czitka pisze:Dziękuję za mobilizację, poszło!Manula też.
Dobra, a jaką ja mam gwarancję, że się wstrzeliłam w dzień dojrzałości osobników, zwłaszcza Pasia, bo od dwóch dni bardziej kaszle? To znaczy, że te osobniki właśnie dojrzewały?
Żadnej dlatego krople na kark są pewniejsze bo wybijają na bieżąco co się pojawia.
czitka pisze:zuza pisze:czitka pisze:Dziękuję za mobilizację, poszło!Manula też.
Żadnej dlatego krople na kark są pewniejsze bo wybijają na bieżąco co się pojawia.
Serio? Nikt nic takiego nie mówił, doktor też...
Annaa pisze:Wczoraj rozmawiałam z lekarką na temat odrobaczania Foresta i spytałam, czy to jest już pewne że glist nie ma.
Dowiedziałam się, że larwy mogą być w mięśniach przez wiele miesięcy i w sytuacjach stresowych np. podczas kastracji aktywować się.
Więc to nie takie proste wybić je, trzeba powtarzać.
izka53 pisze:...... mogą wybrać drogę na wolność, co by dopiero tam zakończyć żywot.
izka53 pisze:co do widoczności - tego to nikt nie wie, albowiem robole mogą ulec strawieniu w Pasiu, a mogą wybrać drogę na wolność, co by dopiero tam zakończyć żywot.
A robale w Pasiu są, bo larwy to robale, a milpro niekoniecznie larwy ubija.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, Silverblue i 25 gości