Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dziękuje Grażynko, Jolu, Gosiu, od czasu do czasu napiszę słowo o Zuni.....mam wrażenie jakby to co najmniej pół roku minęło, a to zaledwie dwa miesiące...
Dziękuję, czuję się ok. Okularów nie noszę bo żeby faktycznie zakryć filolet musiałby to być okulary przeciwsłoneczne....![]()
Jak apetyt Usi?
Do nas dziś dotarł śnieg....
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Dziękuje Grażynko, Jolu, Gosiu, od czasu do czasu napiszę słowo o Zuni.....mam wrażenie jakby to co najmniej pół roku minęło, a to zaledwie dwa miesiące...
Dziękuję, czuję się ok. Okularów nie noszę bo żeby faktycznie zakryć filolet musiałby to być okulary przeciwsłoneczne....![]()
Jak apetyt Usi?
Oczywiście, Aneczko, pisz o Zuni!![]()
A ja myślałam właśnie o okularach przeciwsłonecznych!
Usia je. Za to Sabcia nie chce mięska. Wczoraj Dorcia przywiozła nowa porcję i znowu Sabci nie smakuje. Mam teraz w zamrażarce 3 "serie" mielonego kurczaka, ktore Sabci nie smakująI juz nie wiem, skąd wziąć taką, która byłaby dobra w jej opinii.
Anna2016 pisze:Dziękuje Grażynko, Jolu, Gosiu, od czasu do czasu napiszę słowo o Zuni.....mam wrażenie jakby to co najmniej pół roku minęło, a to zaledwie dwa miesiące...
Jak apetyt Usi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 43 gości