mgj pisze:maczkowa pisze:I dośc znamienne jest, że stanowisko wyraźnie krytyczne zajmują osoby w ogóle nieaktywne w wątkach kocich

To, że ktoś nie wkleja codziennie, na kilku wątkach obrazków z kotkami i tekstami typu "smaczniutkiej kawki", "miłego dzionka", "miłego wtorku", "miłej środy" itp.,
nie oznacza, że nie czyta i nie śledzi kocich wątków. Tylko z różnych powodów (braku wiedzy na dany temat, braku czasu, braku możliwości pomocy itp.) nie produkuje postów dla samego pisania.
bardzo proszę- nie manipuluj moją wypowiedzią.
Od początku, w tym w poście poprzedzającym ten, z którego wyjęłaś cytat- piszę i anka1515 też o tym napisała, że na forum jest bardzo mało osób pomagających kotom, udzielajacym porad tym, którzy szukają pomocy w sprawach kotów, anka1515 napisała o tak prostej nawet pomocy, jak podniesienie wątku, podrzuceniu komuś linka do tematu, który już był na dany temat.
O casicy wiem tyle i od początku o tym mowa, że ma dużą wiedzę o kotach, udziela się w sprawach pomocy, a widać to już teraz, gdy pisze pod nowym nickiem. I poza moim zd. bardzo dyskusyjną sprawą banowania kogoś dożywotnio, to właśnie argument dot. aktywności casicy w tych najbardziej żywotnych sprawach forum jest bardzo podnoszony jako przemawiający za jej powrotem.
A patrząc na Waszą aktywność forumową- Twoją i piccolo, nie widzę zainteresowania takimi tematami ( co czytacie pojęcia nie mam ) ale piszecie praktycznie wyłącznie w tematach ogólnorozwojowych. A jednocześnie jesteście przeciwko powrotowi osoby, która aktywność - przynajmniej obecnie- koncentruje na sprawach kocich.
Nie kumam tego, że w ten sposób stajecie w opozycji do wzbogacania tej części zasobów forum, dla których ono powstało. Ale może właśnie Wasz zakres aktywności to wyjaśnia, bo on wskazuje, co jest bardziej istotne dla Was na tym forum.