Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2023 11:18 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Dobrze, że Łacia je.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 08, 2023 11:24 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Je, je. Jak jest trochę cieplej to je trochę mniej.
:201461

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Nie sty 08, 2023 11:48 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:Obrazek

Jakie ładne :)
Gosiu skąd bierzesz takie cuda ?

Część z Fb a reszta od przyjaciół, wiedzą że lubię karteczki to przysyłają na WhatsApp :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 08, 2023 12:02 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:

Część z Fb a reszta od przyjaciół, wiedzą że lubię karteczki to przysyłają na WhatsApp :1luvu:

Może dasz link do siebie na FB, wyślę zaproszenie
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sty 08, 2023 13:26 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Dziękuję Gosiu! :1luvu:

Aniu, bardzo się cieszę, że Łatka je!
Nasze stadko też je, Sabcia znowu nie chce mięska, za to bardzo zasmakowały jej chrupki. Trudno, niech je, byle coś jadła.

Spokojnej niedzieli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie sty 08, 2023 13:32 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jolabuk5 pisze:
Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Kot niejadek to koszmar. A po ostatnich przejściach to już nawet nie koszmar, mam jakąś "schizę"

Kasiu, zawsze przeklejam treść kącika do własnego wątku - tu były pierwsze wpisy "muzyczne" i staram się z tej "muzycznej propagandy" nie rezygnować. :wink:
Przecież wiadomo, że propaganda to moja druga natura :wink:

Propaganda muzyczna powinna być obowiązkiem mediów wszelakich a niestety nie jest :(
Ty przynajmniej jesteś awangardą :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Nie sty 08, 2023 13:45 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Katarzynka01 pisze:
jolabuk5 pisze:
Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Kot niejadek to koszmar. A po ostatnich przejściach to już nawet nie koszmar, mam jakąś "schizę"

Kasiu, zawsze przeklejam treść kącika do własnego wątku - tu były pierwsze wpisy "muzyczne" i staram się z tej "muzycznej propagandy" nie rezygnować. :wink:

Propaganda muzyczna powinna być obowiązkiem mediów wszelakich a niestety nie jest :(

Właśnie, nie jest. Słychać to np. w teleturnieju 1 z 10 (jedynym, który czasem oglądam) - jeśli pada pytanie z muzyki klasycznej, odpowiedzi są przerażająco nieprawidłowe :wink:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie sty 08, 2023 13:47 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:

https://www.facebook.com/me/

Gosiagosia

Post » Nie sty 08, 2023 13:53 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:

Ten link przenosi mnie do mojego profilu :roll:
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2023 16:40 przez Annaa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 08, 2023 13:54 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jolabuk5 pisze:
Katarzynka01 pisze:
jolabuk5 pisze:

Właśnie, nie jest. Słychać to np. w teleturnieju 1 z 10 (jedynym, który czasem oglądam) - jeśli pada pytanie z muzyki klasycznej, odpowiedzi są przerażająco nieprawidłowe :wink:

Mam podobne refleksje bo i ja oglądam niekiedy ten teleturniej jako jedyny.
Smutne konstatacje dotyczą jednak nie tylko muzyki klasycznej, ale i literatury, w ogóle szeroko rozumianej kultury. Znak czasów, smutny
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Nie sty 08, 2023 14:18 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:Gosiu skąd bierzesz takie cuda ?

Ten link przenosi mnie do mojego profilu :roll:
to może tak https://www.facebook.com/anna.rodziewicz.96/ i Ty wyślij mi zaproszenie[/quote]
Wysłałam :1luvu:

Gosiagosia

Post » Nie sty 08, 2023 14:20 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:
Annaa pisze:
Gosiagosia pisze:Gosiu skąd bierzesz takie cuda ?

Ten link przenosi mnie do mojego profilu :roll

Wysłałam :1luvu:[/quote]
Dziekuję, zaakceptowałam :)
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2023 16:41 przez Annaa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Annaa

Post » Nie sty 08, 2023 15:20 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Łaciata je obiad. Podałam jej przez okienko do altanki, siedziała w budce, w altance, wyszła z budki i podeszła do okna na mój głos (oko jest na wysokości wejścia, od strony wewnętrznej jest tam szeroka na jakieś 40cm półka, żeby nie wychodziła na chłodne podwórko, wsunęłam tackę z jedzeniem przez okienko i widziałam że wzięła się za jedzenie. Kolacja około 21szej.

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Nie sty 08, 2023 15:25 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Nie powiem Ofelii jak się podaje obiad bezdomnej kotce, bo pannica zażyczy sobie podania obiadu w najlepszej porcelanie, na stole na odświętnym obrusie :strach:
Smacznego, Łateczko.

U moich apetyt taki sobie, ale pogoda też taka sobie i pannice głównie śpią.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 08, 2023 16:13 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Anna2016 pisze:Łaciata je obiad. Podałam jej przez okienko do altanki, siedziała w budce, w altance, wyszła z budki i podeszła do okna na mój głos (oko jest na wysokości wejścia, od strony wewnętrznej jest tam szeroka na jakieś 40cm półka, żeby nie wychodziła na chłodne podwórko, wsunęłam tackę z jedzeniem przez okienko i widziałam że wzięła się za jedzenie. Kolacja około 21szej.

Łateczko, cieszymy się, że jesz :ok:
Oby tak dalej.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

[poprzednia][następna]