Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Kot niejadek to koszmar. A po ostatnich przejściach to już nawet nie koszmar, mam jakąś "schizę"
Kasiu, zawsze przeklejam treść kącika do własnego wątku - tu były pierwsze wpisy "muzyczne" i staram się z tej "muzycznej propagandy" nie rezygnować.![]()
Przecież wiadomo, że propaganda to moja druga natura
Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Kot niejadek to koszmar. A po ostatnich przejściach to już nawet nie koszmar, mam jakąś "schizę"
Kasiu, zawsze przeklejam treść kącika do własnego wątku - tu były pierwsze wpisy "muzyczne" i staram się z tej "muzycznej propagandy" nie rezygnować.![]()
Propaganda muzyczna powinna być obowiązkiem mediów wszelakich a niestety nie jest![]()
Ty przynajmniej jesteś awangardą
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Propaganda muzyczna powinna być obowiązkiem mediów wszelakich a niestety nie jest![]()
Ty przynajmniej jesteś awangardą
Właśnie, nie jest. Słychać to np. w teleturnieju 1 z 10 (jedynym, który czasem oglądam) - jeśli pada pytanie z muzyki klasycznej, odpowiedzi są przerażająco nieprawidłowe
Annaa pisze:Gosiagosia pisze:Annaa pisze:Gosiagosia pisze:Gosiu skąd bierzesz takie cuda ?
Część z Fb a reszta od przyjaciół, wiedzą że lubię karteczki to przysyłają na WhatsApp
Może dasz link do siebie na FB, wyślę zaproszenie
https://www.facebook.com/me/
Gosiagosia pisze:Annaa pisze:Gosiagosia pisze:Annaa pisze:Gosiagosia pisze:Gosiu skąd bierzesz takie cuda ?
Część z Fb a reszta od przyjaciół, wiedzą że lubię karteczki to przysyłają na WhatsApp
Może dasz link do siebie na FB, wyślę zaproszenie
https://www.facebook.com/me/
Ten link przenosi mnie do mojego profilu :roll
Anna2016 pisze:Łaciata je obiad. Podałam jej przez okienko do altanki, siedziała w budce, w altance, wyszła z budki i podeszła do okna na mój głos (oko jest na wysokości wejścia, od strony wewnętrznej jest tam szeroka na jakieś 40cm półka, żeby nie wychodziła na chłodne podwórko, wsunęłam tackę z jedzeniem przez okienko i widziałam że wzięła się za jedzenie. Kolacja około 21szej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 44 gości