Tutaj widać jaki Kropek jest puszysty.
Oskar waży 6 kg, ale gdy kiedyś ważył 7,800 to przestraszyłam się i zaczęłam go odchudzać.Da się,tylko trzeba konsekwentnie pilnować.
U kota każdy dodatkowy kg to jak 16 kg u człowieka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Ojej, coś mi się źle kliknęło, nawet nie wiem, przy którym poście i wyskoczyło mi, że Ten post został juz zgloszony do moderacji. Nie mam pojecia, jak to "odkliknać", bo nie powiedzieli, że zgłosiłam i najgorsze, że nie wiem, ktory to post - z tabletu piszę, cos dotknęłam niechcący. Bardzo przepraszammam nadzieję, ze to nie będzie miało zadnych konsekwencji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A moje koty tez rzygają po trochu, w kilku miejscach.
czitka pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, coś mi się źle kliknęło, nawet nie wiem, przy którym poście i wyskoczyło mi, że Ten post został juz zgloszony do moderacji. Nie mam pojecia, jak to "odkliknać", bo nie powiedzieli, że zgłosiłam i najgorsze, że nie wiem, ktory to post - z tabletu piszę, cos dotknęłam niechcący. Bardzo przepraszammam nadzieję, ze to nie będzie miało zadnych konsekwencji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jola zgłosiła do moderacji wagę Kropka, super pomysł, że niby tak niechcący
jolabuk5 pisze:czitka pisze:jolabuk5 pisze:Ojej, coś mi się źle kliknęło, nawet nie wiem, przy którym poście i wyskoczyło mi, że Ten post został juz zgloszony do moderacji. Nie mam pojecia, jak to "odkliknać", bo nie powiedzieli, że zgłosiłam i najgorsze, że nie wiem, ktory to post - z tabletu piszę, cos dotknęłam niechcący. Bardzo przepraszammam nadzieję, ze to nie będzie miało zadnych konsekwencji!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jola zgłosiła do moderacji wagę Kropka, super pomysł, że niby tak niechcący
Naprawdę niechcący![]()
![]()
Lifter pisze:Wszyscy mi mowia, ze Lapek nie jest drobny, a on przeciez jest mniejszy niz Kicia (inna sprawa, ze Kicia jak na kotke to jest bardzo duza, a i szczupla nie jest).
Moze przez kontrast z moimi cielakami mi sie tak wydaje, ale gdybym mial ocenic jego wiek na oko, to bym powiedzial "ma gdzies z roczek, jeszcze nie jest takim duzym, doroslym kotem".
Wazy ok 4.5-5 kg (fakt, ze bez jednej lapki) brzuszka zwisajacego praktycznie nie ma. Koscistego grzbietu, jaki mial rok temu tez juz nie ma, i owszem.
Lifter pisze:Lapka ciezko zwazyc bo jest "niebralny" na rece poki co no ale kombinujemy jak mozemy.
Lifter pisze:Kombinujemy, ale to też dobry pomysł.
Swoją drogą pieszczoch z niego się zrobił okropny. Wystarczy, że żona zacznie go głaskać, a przewala się na bok, na wznak, wystawia brzuszek, wygina się i wdzięczy, wyciąga wszystkie łapki itd. Oczywiście - tylko gdy żona głaszcze. W moim wypadku jest to tylko uprzejme "ależ proszę, jak głaszczesz, to nie mam nic przeciwko". Cóż, kiedyś się pewnie doczekam i ja takiej reakcji.
meg11 pisze:Lifter pisze:Lapka ciezko zwazyc bo jest "niebralny" na rece poki co no ale kombinujemy jak mozemy.
Waga- miseczka z jedzeniem = Łapek na wadze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 74 gości