Kononada się przetoczyła - oby! Jakoś cicho się zrobiło.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas strzelali krótko, koty prawie nie zauważyły, bo spały snem sprawiedliwego. Tylko Mini się interesowała, nawet chyba zerkała przez okno balkonowe Dobrze, że już po Sylwestrze! Zdrowego Nowego Roku!
U mnie tym razem blisko domu, ale dość krótko. Koty dostały jeść i poszły spać kiedy kanonada ucichła. Najlepszego w Nowym Roku
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Całkiem podobnie to u nas wyglądało, tylko Bezia zrejterowała na pawlacz. Przynajmniej nie zarażała paniką starszaków Felek uznał, że poleży na mojej szyi - poważnie rozważałam możliwość uduszenia się kotem, gdybym tak zasnęła. Na szczęście huki nie pozwoliły zasnąć A Felek po jakimś czasie polazł na parapetnik-nastolnik, tyle że się łapą wbił w tę moją szyję przy okazji. Auuu! Spokojnego posylwestrza!
To Gina i Pestusia, tak, Ciociu-Babciu? Gina z ulubioną mysią, a Pestusia się przygląda i też chce Ciociu-Babciu, trzeba upolować drugą myszkę! Dla Pestusi Sabcia
Sądząc z Waszych relacji, w większości kanonada była albo krotsza, albo słabsza, a koty jakby bardziej przyzwyczajone. Choć nie wszędzie i nie wszystkie, a psy nadal panikują bardziej niż koty.
Spokojnego Nowego Roku dla wszystkich!
Sabcia strasznie mało je Usia też niewiele i insulina ciągle mi się przesuwa w czasie - dziś dałam odrobinę przy glukozie 188, 20 godzin po poprzedniej dawce. Wypadło ok. 12.30, czyli następny pomiar po północy.