jarekm pisze:Myszorek pisze:Jarek na Twoim miejscu nie przejmowalabym sie ani Erin ,ani tym bardziej Femka,masz ochote to pisz i tyle,a jak im cos nie pasuje,to ich problem,a nie Twoj.
Wiesz, był czas przywyknąć.
We mnie można walić, ostatnio łatwo trafić bo jestem większy i bardziej widoczny
To tak jak z kotami.. kot nie jest gruby, jedni mówią że jest puchaty a ja mówię że bardziej widoczny.
Denerwuje mnie bezpodstawne i bez dowodów oskarżanie całych grup społecznych o korupcję, typu skorumpowani emeryci.
Chyba nie wiedzą co to korupcja. Korupcja to ktoś komuś coś za coś. Przy 13 przecież nie trzeba mieć zaświadczenia jak się głosowało. No ale na tamtym wątku to za ciężkie do pojecia.
A najlepsze jak pisze o korupcji osoba co też tą 13 dostaje.
.
Bawisz mnie po raz kolejny Jareczku.
Strasznie boli Cię jak widzę kiedy piszę że ludzie zostali przekupieni żeby zagłosowali na konkretną partię.
I ciągle nie rozumiesz prostego faktu.
To że ja biorę 13 czy 14 to nie znaczy że zostałam nią kupiona tak jak zwolennicy pisu, którzy głosują bo im DAJOM KASKĘ.
Faktem jest że gdyby pis nie ZAPŁACIŁ ZA GŁOSY-nie wygrał by wyborów o tym pisze mnóstwo ekspertów.
Rozdawnictwo płynie szerokim strumieniem i już są pierwsze symptomy tego szerokiego rozdawnictwa akurat będą w przyszłym roku tuż przed wyborami.
Masz rację korupcja to coś za coś.
W tym wypadku-dam kasę a Ty zagłosujesz na mnie.
I to mówi bardzo dużo wyborców pisu.
Wystarczy pooglądać reportaże z podkarpacia i nie tylko gdzie przewija się jeden temat-DAJOM KASKĘ więc zagłosuję na nich.
I to nie są BEZPODSTAWNE dowody oskarżeń tylko niestety PODSTAWNE na podstawie WYPOWIEDZI zwykłych ludzi na ulicy,którzy wypowiadają się do dziennikarzy dlaczego głosuja na pis.
Mam Ci linki wrzucić?
To są fakty.
Suweren głosuje bo kasę obiecali.
Suweren nie ma bladego pojęcia na temat programu partii.
Suwerena nie interesuje program jego interesuje Kasa.
Mieliśmy dowody tu na forum kiedy suweren pierwsze co napisał suweren to to że DOSTAŁ WIĘKSZĄ KASĘ.
Na tamtym wątku jak to ująłeś nie TRZEBA MIEĆ ŻADNYCH ZAŚWIADCZEŃ <sic> jak się głosowało nie tylko przy 13 14 czy 500 też nie potrzeba.
Co ma zrobić Irafał czy moderatorki?
Zabolała was prawda? przecież wy na swoim ątku nie prowadzicie ŻĄDNEJ Dyskusji.
Wrzucane są tępe przekazy Towarzyszy PZPR którzy byli za wywózką Polaków do Izraela, którzy super karierę zrobili za PZPR, tępe przekazy waszego guru intelektualnego, który pisze w przestrzeni publicznej o BRANDZLOWANIU.
To są wasi intelektualiści, ludzie z którymi się zgadzacie bezkrytycznie.
Nie przeszkadza Wam człowiek ,który cieszył się że Polacy zostali zmuszeni do ucieczki z ojczyzny w 68 roku??
No to gratki.
jolu kotki się świątecznie przejadły

I niestety Jareczku ja swojego zdania nie zmienię- ludzie głosują na pis bo im zapłacono czym chwalą się w wywiadach.
Nawet już wierchuszka pisowska mówi że jak nie dosypią to przegrają.
To też są fakty.