Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2022 23:39 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Myszorek pisze:
jolabuk5 pisze:Dziękuję, dziewczyny.
Macie troche racji. Zjadłam kilka krówek (cukier obniża poziom adrenaliny) i od razu mi lepiej.
Moze masz rację, Ewciu, że to takie machanie szabelką. Na Femkę wpłynęło, bo na razie nie rzuca wulgaryzmami, dobre i to.
Erin, wiem, że Ciebie niszczono znacznie bardziej :evil: Ala, tak jak pisałam, mnie nie chodzi o wyzwiska, tylko o wolność słowa dla wszystkich.
Też myślałam o wrzucaniu pistów na wątek polityczny, choć pewnie by mnie wyrzucili za troling, jak prawicowca.
Myszorku, ja też widzę nierówne traktowanie forumowiczów, zależnie od pogladów politycznych.
A już omawianie sprawy mojego watku w watku politycznym i tam pytanie o decyzję - to już bardzo nieeleganckie. Podobnie jak pomysł, żeby ten wątek zmienić w prywatny, a wątek wielbicieli opozycji pozostawić.

No cóż, nie będę sama wykonywać żadnych ruchów gwałtownych. Wszystko zależy od decyzji admina.

Poczekaj do jutra, odbije sobie z nawiązką , obym sie myliła, ale czuję ,ze długo nie wytrzyma, ten typ , tak ma. :mrgreen:

Być może. Jej posty mnie nie dziwią (chyba tylko dziwi taka ilość jadu i nienawiści u jednej osoby), ani nie dotykają. Sama sobie wystawia świadectwo.
Mnie chodzi o zasadę i o sprawiedliwe traktowanie. Ale o to chyba na miau coraz trudniej.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw gru 29, 2022 23:46 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jarekm pisze:
Myszorek pisze:
jolabuk5 pisze:Dziękuję, dziewczyny.
Macie troche racji. Zjadłam kilka krówek (cukier obniża poziom adrenaliny) i od razu mi lepiej.
Moze masz rację, Ewciu, że to takie machanie szabelką. Na Femkę wpłynęło, bo na razie nie rzuca wulgaryzmami, dobre i to.
Erin, wiem, że Ciebie niszczono znacznie bardziej :evil: Ala, tak jak pisałam, mnie nie chodzi o wyzwiska, tylko o wolność słowa dla wszystkich.
Też myślałam o wrzucaniu pistów na wątek polityczny, choć pewnie by mnie wyrzucili za troling, jak prawicowca.
Myszorku, ja też widzę nierówne traktowanie forumowiczów, zależnie od pogladów politycznych.
A już omawianie sprawy mojego watku w watku politycznym i tam pytanie o decyzję - to już bardzo nieeleganckie. Podobnie jak pomysł, żeby ten wątek zmienić w prywatny, a wątek wielbicieli opozycji pozostawić.

No cóż, nie będę sama wykonywać żadnych ruchów gwałtownych. Wszystko zależy od decyzji admina.

Poczekaj do jutra, odbije sobie z nawiązką , obym sie myliła, ale czuję ,ze długo nie wytrzyma, ten typ , tak ma. :mrgreen:

Tak. Ona długo nie wytrzyma.
Na jednym wątku się wycofałem bo Erin mnie nie lubi bo jestem za mało za PiS.
A na drugim jestem za mało poprawny politycznie, epitety pominę..
Co się wogóle dzieje.
Czy dlatego że różnimy się politycznie to musimy się obrzucać wyzwiskami.
Ja znalazłem się na forum jakk pisano o kocie z otwartym złamaniem na półwyspie helskim, potem było PKDT A potem Gapcio i zobowiązanie o pisaniu o nim.
Gapcia już nie ma.
I porą chyba wyjść z tego forum.
I wcale się nie dziwię Joli że ma podobne pomysły.
Co do Kącika Muzycznego to jak jestem zalogowany zawsze zaglądam poczytać i posłuchać. Tak po cichutku.

Jarku, Ty chyba wcale nie jesteś za PiS, ale to nie zmienia faktu, że ja Cię po prostu lubię, co chyba było widać w moich wpisach.
Poczekajmy oboje, co admin i moderacja zrobią
A co do Twoich refleksji o pomaganiu kotom - też takie mam. Czasami przypominają mi się te wszystkie którym nie potrafiłam pomóc, a może swoim nieudolnym działaniem nawet zaszkodziłam. Niby ogólny bilans jest dodatni, ale to nie zmienia faktu, że strasznie mi żal tych, z którymi się nie udało...
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw gru 29, 2022 23:52 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Ja wręcz jestem przeciw pis, nie wchodzę na wątki polityczne na miau. Z założenia, bo wyzwiska lecą z obu stron

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 30, 2022 0:12 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Jola, to nie jest tak. Faktem jest że z wieloma sprawami się nie zgadzam, mam całkowicie odmienne zdanie. Ale są też sprawy zbieżne a nawet takie z którymi się zgadzam, powiem nawet więcej że chyba nawet bardziej zdecydowane kroki bym poparł.
Ale jest też sprawa że trochę pożyłem, trochę podziałałem, trochę ludzi poznałem i wierz mi są tacy po jednej i po drugiej stronie tacy którym ręki bym nie podał. Niektórzy mówią że się popisuję, skarżę. Nie, jestem w miarę spełniony i w miarę szczęśliwy. Wszystko co mam zawdzięczam pracy.
Dobra, koniec, nie miało być o mnie i tym czy życie moje było łatwe czy ciężkie.
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Pt gru 30, 2022 0:22 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Bo Erin mnie nie lubi? 8O
O matko :201436

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 30, 2022 0:24 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Myszorek pisze:Jarek na Twoim miejscu nie przejmowalabym sie ani Erin ,ani tym bardziej Femka,masz ochote to pisz i tyle,a jak im cos nie pasuje,to ich problem,a nie Twoj.

Wiesz, był czas przywyknąć.
We mnie można walić, ostatnio łatwo trafić bo jestem większy i bardziej widoczny
To tak jak z kotami.. kot nie jest gruby, jedni mówią że jest puchaty a ja mówię że bardziej widoczny.
Denerwuje mnie bezpodstawne i bez dowodów oskarżanie całych grup społecznych o korupcję, typu skorumpowani emeryci.
Chyba nie wiedzą co to korupcja. Korupcja to ktoś komuś coś za coś. Przy 13 przecież nie trzeba mieć zaświadczenia jak się głosowało. No ale na tamtym wątku to za ciężkie do pojecia.
A najlepsze jak pisze o korupcji osoba co też tą 13 dostaje.
.

jarekm

Post » Pt gru 30, 2022 0:29 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Erin pisze:Bo Erin mnie nie lubi? 8O

Co się stało?
Dostałaś takie duże oczy jak ktoś co się młotkiem w palec przywalił

A może by cię lepiej widzieć Czerwony Katurku

jarekm

Post » Pt gru 30, 2022 0:30 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Ciekawe czy Katurek na dodatek Czerwony jest poprawny politycznie

jarekm

Post » Pt gru 30, 2022 0:34 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Jarku, wiem prywatnie, że Erin cię lubi, tylko ma trochę inne poglądy na wiele spraw, tak jak i ja.
Ale w pełni się zgadzam z Twoim poglądem, ze zarówno wśród działaczy PIS jak i jego zwolenników absolutnie nie wszyscy mi się podobają i niektórzy zachowują się tak samo, jak ci z opozycji.
Przepraszam, ale weszłam na wątek polityczny i wywołałam tam małą burzę (delikatnie mówiąc) :ryk:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt gru 30, 2022 0:36 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jarekm pisze:
Erin pisze:Bo Erin mnie nie lubi? 8O

Co się stało?
Dostałaś takie duże oczy jak ktoś co się młotkiem w palec przywalił

A może by cię lepiej widzieć Czerwony Katurku

:ryk: :ryk:

Erin

Post » Pt gru 30, 2022 0:38 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jarekm pisze:
Myszorek pisze:Jarek na Twoim miejscu nie przejmowalabym sie ani Erin ,ani tym bardziej Femka,masz ochote to pisz i tyle,a jak im cos nie pasuje,to ich problem,a nie Twoj.

Wiesz, był czas przywyknąć.
We mnie można walić, ostatnio łatwo trafić bo jestem większy i bardziej widoczny
To tak jak z kotami.. kot nie jest gruby, jedni mówią że jest puchaty a ja mówię że bardziej widoczny.
Denerwuje mnie bezpodstawne i bez dowodów oskarżanie całych grup społecznych o korupcję, typu skorumpowani emeryci.
Chyba nie wiedzą co to korupcja. Korupcja to ktoś komuś coś za coś. Przy 13 przecież nie trzeba mieć zaświadczenia jak się głosowało. No ale na tamtym wątku to za ciężkie do pojecia.
A najlepsze jak pisze o korupcji osoba co też tą 13 dostaje.
.

Oczywiście, ze 13 emerytura nie jest żadną korupcją, bo przecież nie dostaje się jej pod warunkiem głosowania na PiS!
Jest elementem programu partii, która uważa, że - jak to ujął Mistrz Wincenty zwany Kadłubkiem
Sprawiedliwość oznacza to, co najbardziej sprzyja temu [obywatelowi], który może najmniej”.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pt gru 30, 2022 0:41 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

jolabuk5 pisze:Jarku, wiem prywatnie, że Erin cię lubi, tylko ma trochę inne poglądy na wiele spraw, tak jak i ja.
Ale w pełni się zgadzam z Twoim poglądem, ze zarówno wśród działaczy PIS jak i jego zwolenników absolutnie nie wszyscy mi się podobają i niektórzy zachowują się tak samo, jak ci z opozycji.
Przepraszam, ale weszłam na wątek polityczny i wywołałam tam małą burzę (delikatnie mówiąc) :ryk:

Baaaardzo dobrze zrobilas
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34

Post » Pt gru 30, 2022 8:05 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Jolu, musisz tu być. Bez Ciebie nie będzie forum, które i tak ma coraz mniej użytkowników. Nie pozwólmy by szczucie obecnej władzy i jej popleczników rozwalało nam forum.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pt gru 30, 2022 8:06 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

aga66 pisze:Jolu, musisz tu być. Bez Ciebie nie będzie forum, które i tak ma coraz mniej użytkowników. Nie pozwólmy by szczucie obecnej władzy i jej popleczników rozwalało nam forum.

:ok:
Zwłaszcza, że ani Jola, ani nikt z piszących w tamtym wątku, nie łamał regulaminu forum.
Oprócz tych z drugiego wątku. Punkt 2 a,c,e.

Erin

Post » Pt gru 30, 2022 9:25 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Aga, Erin - poczekajmy, co zrobi Irafał i moderatorki.
Kotki coś słabo jedzą, właściwie wszystkie. Nowe suche (czyli suszone) podskubują, ale się nie rzucają. Wygląda na to, że te 3 kg starczą na długo... :wink:
Lucasku, jak kupka?
Łateczko, zjadłaś sniadanie?
Dziś piątek, ttrzeba pomyśleć o Kąciku Muzycznym, takim trochę sylwestrowym.
A, Erin, koncert noworoczny z Wiednia oczywiście będzie. Jak zawsze część pierwsza (o 11.00) na TVP Kultura, część druga w TVP2.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

[poprzednia][następna]