Myszorek pisze:jolabuk5 pisze:Dziękuję, dziewczyny.
Macie troche racji. Zjadłam kilka krówek (cukier obniża poziom adrenaliny) i od razu mi lepiej.
Moze masz rację, Ewciu, że to takie machanie szabelką. Na Femkę wpłynęło, bo na razie nie rzuca wulgaryzmami, dobre i to.
Erin, wiem, że Ciebie niszczono znacznie bardziejAla, tak jak pisałam, mnie nie chodzi o wyzwiska, tylko o wolność słowa dla wszystkich.
Też myślałam o wrzucaniu pistów na wątek polityczny, choć pewnie by mnie wyrzucili za troling, jak prawicowca.
Myszorku, ja też widzę nierówne traktowanie forumowiczów, zależnie od pogladów politycznych.
A już omawianie sprawy mojego watku w watku politycznym i tam pytanie o decyzję - to już bardzo nieeleganckie. Podobnie jak pomysł, żeby ten wątek zmienić w prywatny, a wątek wielbicieli opozycji pozostawić.
No cóż, nie będę sama wykonywać żadnych ruchów gwałtownych. Wszystko zależy od decyzji admina.
Poczekaj do jutra, odbije sobie z nawiązką , obym sie myliła, ale czuję ,ze długo nie wytrzyma, ten typ , tak ma.
Być może. Jej posty mnie nie dziwią (chyba tylko dziwi taka ilość jadu i nienawiści u jednej osoby), ani nie dotykają. Sama sobie wystawia świadectwo.
Mnie chodzi o zasadę i o sprawiedliwe traktowanie. Ale o to chyba na miau coraz trudniej.