Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ona szalona pisze:Ja też byc może nie doczytałam, ale jestem ciekawe ile ich jest i skąd ewentualnie mogą przyjechać
ona szalona pisze:Do Łodzi. Wszystkich wziąć nie mogę. Jedna wchodzi w grę. I nie teraz. Dopiero w połowie sierpnia, jak będę miałą urlop.
ona szalona pisze:Nie będzie wychodząca na pewno, nie ma do teog warunków. A co do sterylizacji...Sądzę, że tak-ale można sterylizować już w sierpniu? Bo jesli nie, to sterylizacja będzie możliwa dopiero na wiosnę-jak będę miała kolejny urlop.
ona szalona pisze:Problem polega tylko na tym, że nie mam jak przywieźć jednej z nich do Łodzi-nie dysponuję żadnym środkiem transportu oprócz pociągu. Tego zaś wolałąbym uniknąć.
Poza tym obiecałąm jeszcze, że wezmę jednego kota, który potrzebować może domu, tyle, że ta jego potrzeba jeszcze nie jest do końca pewna. Prawdopodobnie za jakieś 2 tygodnie wszystko się rozstrzygnie. Choć dziś już słyszałam, że zostanie tam, gdzie jest
.
Zobaczymy
krysiak pisze:Tylko te oczki czasami takie smutne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości