Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Nowy bury kot w ogródkuOdważnie podchodzi do Łatki, która się go boi i syczy na niego. Podanego jedzenia nie zjadł.
Nie wygonię bo bardzo zimno, ale wolałabym żeby Łatka ze strachu nie nocowała pod krzakiem w temperaturze -10![]()
![]()
![]()
Zdecydowanie jestem zmęczona opieką nad bezdomnymi kotami i mam dość. Nie chcę nowych kotów. Zajmowałam się nimi, leczyłam, oswajałam, kilka wysterylizowałam na własny koszt, karmiłam przez jakieś 13 lat. Teraz naprawdę już chcę od tego odpocząć, od bezsilności, niemocy itp itd. Łatką opiekować się będę jak tylko potrafię, zrobię dla niej wszystko co tylko mogę i co dla niej będzie miało sens, ale żadnego nowego bezdomniaka nie chcę już, mam dość....
Aniu, może to tylko kot wychodzący...
Anna2016 pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:Nowy bury kot w ogródkuOdważnie podchodzi do Łatki, która się go boi i syczy na niego. Podanego jedzenia nie zjadł.
Nie wygonię bo bardzo zimno, ale wolałabym żeby Łatka ze strachu nie nocowała pod krzakiem w temperaturze -10![]()
![]()
![]()
Zdecydowanie jestem zmęczona opieką nad bezdomnymi kotami i mam dość. Nie chcę nowych kotów. Zajmowałam się nimi, leczyłam, oswajałam, kilka wysterylizowałam na własny koszt, karmiłam przez jakieś 13 lat. Teraz naprawdę już chcę od tego odpocząć, od bezsilności, niemocy itp itd. Łatką opiekować się będę jak tylko potrafię, zrobię dla niej wszystko co tylko mogę i co dla niej będzie miało sens, ale żadnego nowego bezdomniaka nie chcę już, mam dość....
Aniu, może to tylko kot wychodzący...
Oby! tymczasem bury znów śpi w budcea Łatka niespokojnie krąży...
![]()
Lukasku
jolabuk5 pisze:Lucasku, chyba jednak pojedziesz w piątek do weta (taki miał termin, dobrze pamiętam?)... Choć Tobie by się bardziej dobry behawiorysta przydał...
pibon pisze:Taki Jackson Galaxy by na pewno doradzil co robic. Moze mozna jakos online lub telefoniczna porade, nawet z jakims behawiorysta z Pl? To taniej by bylo...
Erin pisze:Dzień dobry wszystkim ludziom i zwierzętom
jolabuk5 pisze:Nasza forumowa ryśka (Magdalena Nykiel) jest behawiorystką, na wszelki wypadek zapisz sobie kontakt:
https://www.zooedukacja.pl/
https://www.zooedukacja.pl/kontakt
Tak się cieszyłam, że Sabcia ładnie zjadła tyle saszetki, ale widocznie wcześniej podjadła suche i było za dużo... Wszystko zwróciła, a ja oczywiście w to wlazłamW dodatku nie mam jak sprzątnąć, bo nie wolno mi się schylać...
Teraz Sabcia przyszła i zjadła trochę mięska, nie dużo, ale zawsze coś.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości