jolabuk5 pisze:
Witaj, Erin, dziękuję, że do nas zaglądasz
Cała przyjemność po mojej stronie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:
Witaj, Erin, dziękuję, że do nas zaglądasz
Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak strasznie pusto, tak bardzo tęsknię
Anna2016 pisze:Łateczka pozdrawia wszystkie Ciocie, i przesyła zdjęcia z sobotniego poranka.
Od wczoraj wieczorem dostaje Nifuroksazyd, i nareszcie (oby) lepiej troszkę je. Na obiad dostała łyżkę gotowanego świeżego pstrąga. Dobrze że siedzi w budce bo mocno wiać zaczęło po południu. Moja kochana stareńka Łatulka, niech będzie zdrowa i szczęśliwa![]()
Jem rybkę i mięsko z saszetki:
Zjadłam i wskoczyłam do wiatrołapu
Oblizywałam pysio bo kawałek jedzenia wszedł między ząbki:
Stareńka ma problem z ząbkami prawodopodobnie, bo zapach....ale to jest wiekowa kicia i nie zaryzykuję sanacji pyszczka
Annaa pisze:Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To już trzy tygodnie, dla mnie ten czas od śmierci Karmelka płynie tak samo
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tu jestem, tylko mnie nie widzisz. Strasznie mi smutno, że tak tęsknisz, że jest Ci źle, a ja nie mogę Cię przytulić, pocieszyć. I nie ma przy Tobie nikogo, kto mógłby to zrobić w moim imieniu... Nawet nie umiem jeszcze wejść do Twego snu, żeby Ci powiedzieć "Do zobaczenia"...
Kiedy zasypiasz, układam się przy Tobie delikatnie, tak jak dawniej. Nie czujesz tego, ale mam nadzieję, że dzięki temu łatwiej zasypiasz. Więcej na razie nie umiem zrobić. Ale jeszcze się nauczę, dla Ciebie, bo bardzo, bardzo Cię Kocham....
Twoja Zazulka
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tu jestem, tylko mnie nie widzisz. Strasznie mi smutno, że tak tęsknisz, że jest Ci źle, a ja nie mogę Cię przytulić, pocieszyć. I nie ma przy Tobie nikogo, kto mógłby to zrobić w moim imieniu... Nawet nie umiem jeszcze wejść do Twego snu, żeby Ci powiedzieć "Do zobaczenia"...
Kiedy zasypiasz, układam się przy Tobie delikatnie, tak jak dawniej. Nie czujesz tego, ale mam nadzieję, że dzięki temu łatwiej zasypiasz. Więcej na razie nie umiem zrobić. Ale jeszcze się nauczę, dla Ciebie, bo bardzo, bardzo Cię Kocham....
Twoja Zazulka
Jolu, jak to pięknie napisałaś słowami Zuni, bardzo sie wzruszyłam, dziękuję![]()
![]()
![]()
a powiem Ci szczerze, że miałam kiedyś taką myśl, jak bardzo płakałam za Zunią, że Zuni byłoby smutno....gdyby tu była ze mną, z tego powodu ze tak bardzo płaczę...
Kiedy była zdrowa, to jak się zdarzyło, że płakałam, to przychodziła trykała łepkiem, miziała...pocieszała...widziała że z Dużą coś się niedobrego dzieje i była niespokojna. Moja kochana.
MB&Ofelia pisze:Lolo. Masz racyję. Co własmny domciu to własmny domciu. Gdziesik indziej nie jezd tak fajmnie. No chyba że czasami u Bapci i Dziatka, bo dają chrupcie ukradkię i są latacze sikorki na bałkonu.
Książniczka Ofelja
Erin pisze:Miau dobry!![]()
Śliczna Łateczka - kuleczka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 74 gości