dzieki znajomej Tangerine Bolus (ten, co juz raz wrocil ze zlego domku) pojechal dzis do nowego (mam nadzieje) Dobrego i Kochajacego Domku

szczegoly wkrotce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:i pojawiła się szansa na dom dla Zuzi, ale na razie ciuchutko, żeby nie zapeszyć![]()
Zakocona pisze:Dostałam odpowiedź w sprawie zamknietych kotów od p. Jacka Kurzydło z Komunalnego Zakładu Gospodarki Mieszkaniowej, ul. Grazyńskiego 5,
że ich Zakład "nie świadczy usługi administrowania dla nieruchomości przy ul. Jordana 14". Zarząd sprawują : Krzysztof Friedlein i Maciej Kłeczek.
Podano adres do korespondencji: "Akcent" Katowice , ul. Stawowa 5/7.
Mamy wiec tych "ludzi" winnych niedoli kociej. Z tego wynika, że tam trzeba atakować.
Zakocona pisze:Dostałam odpowiedź w sprawie zamknietych kotów od p. Jacka Kurzydło z Komunalnego Zakładu Gospodarki Mieszkaniowej, ul. Grazyńskiego 5,
że ich Zakład "nie świadczy usługi administrowania dla nieruchomości przy ul. Jordana 14". Zarząd sprawują : Krzysztof Friedlein i Maciej Kłeczek.
Podano adres do korespondencji: "Akcent" Katowice , ul. Stawowa 5/7.
Mamy wiec tych "ludzi" winnych niedoli kociej. Z tego wynika, że tam trzeba atakować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 175 gości