Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2022 20:02 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

pibon pisze:Dostalam oferte pracy :)
Dlugi byl proces rekrutacyjny i juz stracilam nadzieje ale jednak! Daleki dojazd ale moze sie uda przeniesc blizej w przyszlosci.
A mi kregoslup dokucza i boje sie teraz, czy dam rade bo praca jest tylko czesciowo w biurze, a duzo czasu w terenie (co mi sie bardzo podoba) i trzeba byc sprawnym. Jutro sie musze zapisac do lekarza od kregoslupow :|

Gratulacje!
A może kręgosłup się poprawi dzięki tej pracy w terenie. Siedzenie przy biurku bynajmniej plecom nie służy.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie lip 24, 2022 20:08 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Dlugi byl proces rekrutacyjny i juz stracilam nadzieje ale jednak! Daleki dojazd ale moze sie uda przeniesc blizej w przyszlosci.
A mi kregoslup dokucza i boje sie teraz, czy dam rade bo praca jest tylko czesciowo w biurze, a duzo czasu w terenie (co mi sie bardzo podoba) i trzeba byc sprawnym. Jutro sie musze zapisac do lekarza od kregoslupow :|

Gratulacje :1luvu:
Będę trzymać kciuki za poprawę kręgosłupa :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lip 24, 2022 20:13 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Pibon, wspaniale! Ważne, że praca będzie!!! Oby kręgosłup dał radę, dobrze, że idziesz do lekarza :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie lip 24, 2022 20:23 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Super! Gratulujemy!
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Nie lip 24, 2022 21:51 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Dziekuje :1luvu: mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok.
Fredziu, Fredziulku
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Nie lip 24, 2022 21:52 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

pibon pisze:Dziekuje :1luvu: mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok.

Będę mocno trzymać za to kciuki! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pon lip 25, 2022 8:26 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

MaryLux pisze:Czy te ptaszki były takie:
Obrazek
?

tak, właśnie takie piękne były :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon lip 25, 2022 8:34 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Gratulacje !!!!!!! oby się wszystko dobrze ułożyło, oby się z tymi ludźmi dało dogadać, i w ogóle - nowa praca = nowy rozdział w życiu, wszystkiego naj i mocne :ok: :ok: :ok: :ok:

Miau, Sabciu, jak apetyt dziś?
Miau, głupią dużą obudziłam o 3.30, to dała mi pić sosiku z saszetki i poszła spać. No to ją obudziłam o 4.15 :twisted: A ona głupia wystraszona wstała bo.....śniło jej się że....puściłam dużego pawia....i ona jak wstała to zaraz zaczęła oglądać podłogi gdzie ten paw niby jest..... :roll: A ja niewinna byłam :kotek: :kotek:
Zazulka.

Wczoraj wspominałam z siostrą jak to było z Zuzią u starszej pani wet, może dlatego taki bardzo wyraźny ten sen? teraz wiem jak strasznie ciężki to był dla mnie czas - ja zwyczajnie non-stop żyłam w strachu o Zuzię, strachu że zaraz coś bardzo złego jej się stanie a ja nie będę w stanie jej pomóc - taki to efekt 'leczenia' starsze pani wet. Weci nie myślą o opiekunach w ten sposób, a przecież stan zdrowia zwierzęcia bezpośrednio przekłada się na tryb i jakość życia opiekuna.... Ufff cudownie, że to był tylko koszmar. Rano qpka na 4.5

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon lip 25, 2022 9:18 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

pibon pisze:Dziekuje :1luvu: mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 25, 2022 11:00 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Anna2016 pisze:

Gratulacje !!!!!!! oby się wszystko dobrze ułożyło, oby się z tymi ludźmi dało dogadać, i w ogóle - nowa praca = nowy rozdział w życiu, wszystkiego naj i mocne :ok: :ok: :ok: :ok:

Miau, głupią dużą obudziłam o 3.30, to dała mi pić sosiku z saszetki i poszła spać. No to ją obudziłam o 4.15 :twisted: A ona głupia wystraszona wstała bo.....śniło jej się że....puściłam dużego pawia....i ona jak wstała to zaraz zaczęła oglądać podłogi gdzie ten paw niby jest..... :roll: A ja niewinna byłam :kotek: :kotek:
Zazulka.

Wczoraj wspominałam z siostrą jak to było z Zuzią u starszej pani wet, może dlatego taki bardzo wyraźny ten sen? teraz wiem jak strasznie ciężki to był dla mnie czas - ja zwyczajnie non-stop żyłam w strachu o Zuzię, strachu że zaraz coś bardzo złego jej się stanie a ja nie będę w stanie jej pomóc - taki to efekt 'leczenia' starsze pani wet. Weci nie myślą o opiekunach w ten sposób, a przecież stan zdrowia zwierzęcia bezpośrednio przekłada się na tryb i jakość życia opiekuna.... Ufff cudownie, że to był tylko koszmar. Rano qpka na 4.5

Aniu, ja też uważam, że od czasu zmiany weta Zunia ma wreszcie normalną opiekę, weta, który reaguje na sytuację, zmienia leczenie zaleznie od potrzeb. I Zuni i Tobie było to bardzo potrzebne! Poprzednio czułaś się odpowiedzialna za wszelkie zmiany w stanie Zuni, bo tamta wetka zupełnie Ci nie pomagała. A teraz wreszcie wiesz, że Zunia ma fachową opiekę.
Senny koczmar potwierdza, jak Cię to wszystko stresowało! :201461
Sabcia dalej dziwnie je, nie chce mięska, zjada niedużo. Ale je, to ważne I
Obserwuję,
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Pon lip 25, 2022 11:06 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

jolabuk5 pisze:
Anna2016 pisze:

Zazulka.

Aniu, ja też uważam, że od czasu zmiany weta Zunia ma wreszcie normalną opiekę, weta, który reaguje na sytuację, zmienia leczenie zaleznie od potrzeb. I Zuni i Tobie było to bardzo potrzebne! Poprzednio czułaś się odpowiedzialna za wszelkie zmiany w stanie Zuni, bo tamta wetka zupełnie Ci nie pomagała. A teraz wreszcie wiesz, że Zunia ma fachową opiekę.
Senny koczmar potwierdza, jak Cię to wszystko stresowało! :201461
Sabcia dalej dziwnie je, nie chce mięska, zjada niedużo. Ale je, to ważne I
Obserwuję,

masz rację z tym jedzeniem, ważne, że je :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lip 25, 2022 13:00 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Pibon, podtrzymam za najlepszą pracę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lip 25, 2022 15:46 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Anna2016 pisze:
MaryLux pisze:Czy te ptaszki były takie:
Obrazek
?

tak, właśnie takie piękne były :ok:

To mazurki :).
We Wrocławiu jest ich mnóstwo - i są bardzo patriotyczne. Całe ich stada żerują koło pomnika Jana XXIII (dla nie-wrocławian: to miejsce, w pobliżu którego zatrzymują się autokary i spotykają się liczni turyści - tuż przy Ostrowie Tumskim; jest tam trochę ławeczek). Kiedy siedzący rzucają ptakom jedzenie - te w pierwszej kolejności biorą je do Polaków. I nie wiem, jakim sposobem odróżniają ich od np. Niemców.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 25, 2022 16:31 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Anna2016 pisze:Miau, głupią dużą obudziłam o 3.30, to dała mi pić sosiku z saszetki i poszła spać. No to ją obudziłam o 4.15 :twisted: A ona głupia wystraszona wstała bo.....śniło jej się że....puściłam dużego pawia....i ona jak wstała to zaraz zaczęła oglądać podłogi gdzie ten paw niby jest..... :roll: A ja niewinna byłam :kotek: :kotek:
Zazulka.

Zunia. No oczywistne że byłaś niewinmna! Kotki zawsze są niewinmne! Jak Mru!
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]