Anna2016 pisze:Piękna jesteś Księżniczko Ofelko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Piękna jesteś Księżniczko Ofelko
czitka pisze:I my biegniemy z życzeniami najserdeczniejszymi!![]()
Jolu- zdrówka, uśmiechu, spokoju i cierpliwości, pięknego dnia i wszystkich następnych do końca świata i o jeden dzień dłużej!
Dzwonił do mnie Placido bo nie może się do Ciebie dodzwonić od samego rana, zajęte i zajęteOdłóż w końcu słuchawkę i daj mu szansę, coś mówił, że amore ale nic nie zrozumiałam dalej
![]()
Anna2016 pisze:Miau. Łatka nic nie je od wczoraj![]()
a duża mało pisze bo smutna, dzień bez płaczu to rzadko się u nas zdarza...
Zunia
MB&Ofelia pisze:Sabcia! Jaka mię dzisiaj okropeczność się stała!
Siedziałam se na bałkonu i wsadziłam łapcię za siatku, coby złapnąć wróbela. Ale on ten wróbel se poleciał, a ja chciałam wyjmnąć łapcię. A tu cosik mię za łapcię czyma! Ciągnę, ciągnę i wyciągnąć nie mogę!![]()
Duża przytuptała i mię łapcię wyjmnęła. I mówiła cobym łapci nie wtykała bo co będzie jak mię się pazurek zahacznie a jej nie będzie? No to jej odmiauknęłam że Duże to powinmny być cały czas przy kotkach coby je z takowych niebezspieczmności ratować.
Książniczka Ofelja
Chyba pora na przycięcie pazurków.
Duża
pibon pisze:A moze zlapac Lateczke by sie dalo, skoro daje sie glaskac?
Anna2016 pisze:Miau, dziękuję Ciocie![]()
Wczoraj Łatka zjadła dwa razy po łyżeczce świeżego tuńczyka greenwoods ze smectą i z 1 kapsułką Hepatiale twistoff, nie chciała mieska, duża to co zostawiła rano to wyrzuciła, muchy na tym urzędowały. Dziś rano na szczeście ZJADŁA prawie calą saszetkę z dodatkiem Hepatiale. MIauffffff.
Duża myśli że może Łatka polizała coś po czym chodziły te ślimaki bez skorupek, wystarczy że ona usiądzie na takim miejscu pokrytym ślimakowym śluzem i już jest co wylizywać. Duża pilnuje i regularnie wymienia miskę z wodą (taką miskę po lunchboksie, z Biedronki). Wczoraj duża zauważyła, że bezzębna prawie Łateczka próbowała jeść trawę (bez efektu bo wychodziła jej z pysia).....
Także uff , na jakiś czas...
U nas zapowiada się gorrrąco, a u Was???
Duża ma dziś urlop zaraz będzie biegać po mieście w różnych sprawach, ja po zastrzyku.
Ciociu pibon - my już mamy pewność - jak Łatka źle się czuje fizycznie to ucieka od dużej, jak się czuje dobrze to przychodzi i daje się wygłaskać![]()
![]()
Miauuu
Zazulka
ps qpki na 4-5
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 34 gości