Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:O, u mnie duże są spokojne, Bratek i Misza są jak na bateriach.
ewar pisze:Ok kilkunastu lat tymczasuję i stwierdzam, że do tej pory miałam anioły, nie kotyBratek wchodzi wszędzie, chociaż już nie wysoko po meblach, może taśma tam przyklejona zadziałała. Misza tnie tekturę namiętnie
Mam pudła, muszę je mieć, chociaż wygląda to koszmarnie. Trzymam w nich rzeczy na bazarki. Zajmują sporo miejsca, bo kilka kocyków, kołderka i coś jeszcze, a już jest wielkie pudło. Do piwnicy nie wyniosę, bo różnie mogłoby być. Przeczytałam, że koty tną tekturę, bo się nudzą. Nic z tych rzeczy, Misza ma zabawki, kumpla do zabawy, sama też się z nim bawię. Może więc zapalenie dziąseł? Sprawdziłam, ma piękne, różowiutkie i białe ząbki.
mir.ka pisze:cieszą takie wiesci
ewar pisze:Aha, mam wieści z domku Orlando i Dosi i oczywiście zdjęcia. W wolnej chwili wkleję.
Teraz tylko skopiuję maila:
pani Ewo, lepiej niż dobrze:) Kocurki już się u nas zaaklimatyzowaly zupełnie. Mają swoje ulubione miejscówki, rozpoczęły tez sezon balkonowy - trochę się obawiałam, ale są bardzo grzeczni. Dosia przesiaduje na szafce i się wygrzewa, a Ori uwielbia stojącą na podłodze doniczkę na kwiaty.
Są bardzo związani ze sobą - dużo się razem bawią, wylizują się i razem leżą. Świetnie tez z psem. Ori to wiadomo, od początku się świetnie dogadał z psem i teraz lubią się jeszcze bardziej, Dosi zajęło to trochę więcej czasu, ale teraz bawią się razem, leżą razem i często koteczka zaczepia psa np. trącając go łapką.
Wśród ulubionych zabaw kotów jest tez przebywanie pod przykryciami. Dosia uwielbia wskakiwać na kołdrę przed położeniem narzuty i jest ewidentnie zachwycona, że jest schowana. Ori odpoczywa za to pod narzutą na sofie. Jeśli kotów nie widać, to znaczy, że są pod narzutami.
Oboje są bardzo bardzo kochani. Dosia śpi z nami, nad głową. Ori ma swoją porę, kiedy do nas przychodzi - wtedy jest czas na mizianki i zasypia zwykle między nami, a w nocy idzie się tulić do Gucia.
Mam wrażenie, że Dosia jeszcze urosła i zrobiła się jeszcze ładniejsza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości