Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Nawet jeśli jedzenie zniknęło, to trudno stwierdzić, czy zjadł je Paulchen. Oby dał się złapać![]()
![]()
![]()
Otworzyłam dziś kotom balkon - chętnie skorzystałyZbyt ciepło jeszcze nie jest, ale słoneczko świeci
![]()
Footerka jadły o 3.00, jak wstałam na siusiu, więc rano zażądały jedzenia dopiero przed 9.00, więc mogłam się wyspać![]()
Spokojnej niedzieli.
dobre (najedzone nocną porą) kotki, pozwoliły się wyspać
Gosiagosia pisze:
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Nawet jeśli jedzenie zniknęło, to trudno stwierdzić, czy zjadł je Paulchen. Oby dał się złapać![]()
![]()
![]()
Otworzyłam dziś kotom balkon - chętnie skorzystałyZbyt ciepło jeszcze nie jest, ale słoneczko świeci
![]()
Footerka jadły o 3.00, jak wstałam na siusiu, więc rano zażądały jedzenia dopiero przed 9.00, więc mogłam się wyspać![]()
Spokojnej niedzieli.
Tak, juz się przekonałam, że warto podkarmić je nad ranem i nie zrywać się o 7.00
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Nawet jeśli jedzenie zniknęło, to trudno stwierdzić, czy zjadł je Paulchen. Oby dał się złapać![]()
![]()
![]()
![]()
Spokojnej niedzieli.
Tak, juz się przekonałam, że warto podkarmić je nad ranem i nie zrywać się o 7.00
jak i tak wstajesz to własciwie mozesz przy okazji nakarmić głodne kotki
pibon pisze:Nie wiem czy to szukanie i wolanie go to nie pogarsza sprawy?
Moze zostawic go w spokoju i czekac, ze sam sie pojawi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 33 gości