Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Adopciaki [*][*] Dałaś im dobry dom i dostały dzięki Tobie dobre życie.
Fajnie że Ritunia je już jak dorosła
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Wspólny sen po nocy paniusia-tatusia. W jego ramionach. Janusz "udeptuje" głośno poduszkę gruchając "córuś, córuś..." A ona pędzi na karku złamanie. Dziś mocniej się jej krew sączy z noska. Ponoć to normalne. Zjadła miseczkę swojej brei bez zakichania okolicy. Dla niej samej to zaskoczenie. Bawiła się i ganiała. Mocno "pomagała" w myciu kuwet i ogarnianiu podłogi. Teraz zalega na zasłużonym odpoczynku. Tylko delikatnie dziurki noska jej odblokowałam by mogła oddychać.
Cieszę się, że Rita biega i się bawi - to dobry znak . A że nie pluje przy jedzeniu to już w ogóle cudnie - widać szwy trzymają i nic jej nie wpada tam, gdzie nie powinno
ASK@ pisze:Wspólny sen po nocy paniusia-tatusia. W jego ramionach. Janusz "udeptuje" głośno poduszkę gruchając "córuś, córuś..." A ona pędzi na karku złamanie.
Jak rozumiem Janusz córkę kocha ponad życie dobra chłopina.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Malunia się chyba deczko źle czuje. Schowała się w dziurę ale ciekawie wygląda na zewnątrz. Nosek gotuje się i deczko zatyka zasychającą krwią. Martwi mnie ,że sączy się jej z tego nochalka. Jutro kontrola. Zobaczymy co doktorek powie. Oby tylko lepiej było. Kciuki ciągle potrzebne.