IrenaIka2 pisze:A czy w kateringu są równie sławne nery?
Kciuki trzymane są![]()
![]()
Najważniejsze by dopisała jej kondycja fizyczna i psychiczna. Wiadomo, koty czując się już zaopiekowane, spokojne... potrafią rozłożyć się. Adrenalina przestaje działać, organizm się rozluźnia.
40 sztuk, jakie zamówiłyśmy z gusiek1 jest już dawno wspomnieniem. Drugie tyle prawie zostało kupione w Rossmanie (tylko 7 sztuk możemy w jednym sklepie wiec przejechaliśmy się na wycieczkę

Agnieszka- pisze:takie coś?
https://allegro.pl/oferta/gerber-delika ... 8ab8aa7f4b
Na razie nic tańszego nie widzę

aania pisze:Chętnie dorzucę coś do zamówienia tylko bym poprosiła jakiś namiar nr konta cy cóś
Badania krwi kotów, wykup ich recept
, echo, testy i USG Rituni
, cytologia Lewuska, konsultacja onkologiczna Sorrunia i ...wczorajsza konsultacja (na wariata) u dermatologa z Lewusiem.
Zaniepokoiło mnie teraz to ,że zaczął "dziwnie" oddychać i bardzo kichać. Chory? Coś się dzieje? Niby strupiszcza jakby, po sterydzie, zasklepiły się bardziej. I obkurczyły. To, na ile dał sobie zajrzeć, wyglądało w dziurce nosa tak, jakby świństwo przeżarło się do środka. Wczoraj dermatolog to potwierdziła. Zrobiła swoją cytologię na miejscu. Zbadała kota dokładnie. Jest kilka niepokojących rzeczy. Ale, oby tak zostało, nie wygląda na onkologię. Dostał leki- steryd bardziej pasowny do sytuacji. Za dwa tygodnie kontrola. Jeśli coś się zadzieje nie fajnego, mam natychmiast dzwonić i będą biopsje robić. Poszło to cholerstwo błyskawicznie u niego. Malunie zmiany, które wydawały się być grzybkiem znikającym od maści, rozbuchały się po kilku dniach względnej poprawy. 2 tygodnie temu jeszcze nie miał w nozdrzu stanu zapalnego. Czekanie na kolejne badania i czas "po" antybiotyku/sterydzie wydłużył wszystko. 

Myszorek pisze:Piekny koteczek, Czy Rita jutro ma operację, czy cos mi sie pomieszało.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości