(7).. zycie to skarb - na krawędzi... zmiana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2022 7:43 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Wojna.
Szaleniec, psychopata, nie nasycony posiadaniem potrzebuje więcej i więcej, każdym kosztem, za każdą cenę, nic się nie liczy, nikt się nie liczy.
W takich chwilach mam tylko jedno w głowie - jak to się dzieje, że nie mozna go zabić.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 24, 2022 7:48 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Marzenia11 pisze:Wojna.
Szaleniec, psychopata, nie nasycony posiadaniem potrzebuje więcej i więcej, każdym kosztem, za każdą cenę, nic się nie liczy, nikt się nie liczy.
W takich chwilach mam tylko jedno w głowie - jak to się dzieje, że nie mozna go zabić.

Ja też się zastanawiam, pomijając że ma Super ochronę to ma dużo zwolenników ktorzy go popierają.
Smutne to wszystko, Covid szaleje i do tego Wojna :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw lut 24, 2022 8:51 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Gosiagosia pisze:
Marzenia11 pisze:Wojna.

Ja też się zastanawiam, pomijając że ma Super ochronę to ma dużo zwolenników ktorzy go popierają.
Smutne to wszystko, Covid szaleje i do tego Wojna :placz:

Podobnie jak Hitler - działa na strachu. Ludzie się go przeraźliwie boją. A Zachód ma interes. Tak jak bardzo długo nie można było zabić Bin Ladena.. niestety.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2022 10:30 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Miodus wygłaskany!!!
Już od przedwczoraj pomiaukiwał, miałam skojarzenie, ze chce głaskania.. wczoraj dostałam zdjęcia, jak się ukrył pod praniem, ale blisko mojej kolezanki, a dzisiaj było oficjalne głaskanie. No i do Oli podchodzi z ogonem w górze i się ociera o nogi.
To kojąca informacja w tym okropnym dniu.

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2022 18:51 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Dobrze, że choć Miodek szczęśliwy.
Ale ta wojna... Zachód się doigrał, wspierając imperialne plany Rosji przez robienie z nią interesów (NS2) i marząc o wspólnym panowaniu nad Europą, jak za czasów Bismarcka. Może wreszcie się obudzą.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw lut 24, 2022 18:52 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

jolabuk5 pisze:Dobrze, że choć Miodek szczęśliwy.
Ale ta wojna... Zachód się doigrał, wspierając imperialne plany Rosji przez robienie z nią interesów (NS2) i marząc o wspólnym panowaniu nad Europą, jak za czasów Bismarcka. Może wreszcie się obudzą.

Byle nie za późno już było...
Mam filmiki głaskania Miodusia... to jedyne momenty mojego uśmiechu dzisiaj..
w pracy przygotowania do przyjęcia i objęcia opieką uchodźcow..

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2022 18:56 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Dużo ich będzie. I to głównie tych bezradnych, matek z dziecmi. Oby udało się im najlepiej pomóc. :(
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw lut 24, 2022 18:59 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Ludzi szkoda, zwykli ludzie cierpia. Pokazywali u nas pare dni temu jak reporterka rozmawiala z ludzmi na Ukrainie. Mowili, ze chca zyc z godnoscia. Nie wyjada, nie zostawia swojego domu, swojego kraju. Mialam nadzieje, ze nie dojdzie do ataku, ze jakis cud sie stanie, jakos szalenca powstrzymaja.
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Czw lut 24, 2022 19:03 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Dzisiaj słuchałam wypowiedzi jakiejś babki, ktora skończyła studia nad relacjami ze wschodem, czy jakoś tak, w każdym razie powiedziała, ze dla Putina się już nic nie liczy, nic, na wszystko machnął ręką, na wszelkie sankcje - jego nic nie dotknie, bo on jest zabezpieczony, a naród ma gdzieś - dla niego się tylko liczy cel. Jak najwięcej terytorium. On jest odrealniony totalnie, władza, to jedyne co ma w oczach, w głowie, w myślach, do czego dąży. I to jest groźne.

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2022 19:10 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Tak, on teraz chce byc jak car. Przejsc do historii, zapisac sie na jej kartach.
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Czw lut 24, 2022 19:19 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Sankcje ma w nosie, bo dogadał się z drugim dyktatorem, z Chinami. Od nich będzie miał dstawy, technologię i rynek zbytu. Jak w 1940 roku, kiedy niemieckie samoloty mogły bombardować Anglię, latajac na ruskiej benzynie.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw lut 24, 2022 22:07 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Doklanie,Rosja tez ma rezerwy,wiec po Ukrainie czas na inne panstwa,w tym i Polske.Niestety takie sa realia.Bedzie ,wlasciwie juz jest 3 wojna swiatowa.
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34

Post » Czw lut 24, 2022 23:25 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

jolabuk5 pisze:Sankcje ma w nosie, bo dogadał się z drugim dyktatorem, z Chinami. Od nich będzie miał dstawy, technologię i rynek zbytu. Jak w 1940 roku, kiedy niemieckie samoloty mogły bombardować Anglię, latajac na ruskiej benzynie.

A wcześniej nie mial rynku zbytu w Chinach?

Marzenia11

Post » Czw lut 24, 2022 23:27 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Myszorek pisze:Doklanie,Rosja tez ma rezerwy,wiec po Ukrainie czas na inne panstwa,w tym i Polske.Niestety takie sa realia.Bedzie ,wlasciwie juz jest 3 wojna swiatowa.

Wszedzie o tym piszesz. Tez sie tego obawiam, jednak mam nadzieję że już dzisiaj klamka nie zapadla, ze za chwilę my tez zginiemy

Marzenia11

Post » Pt lut 25, 2022 1:24 Re: (7).. zycie to skarb - a szaleniec szaleje.. jest wojna

Marzenia11 pisze:
Myszorek pisze:Doklanie,Rosja tez ma rezerwy,wiec po Ukrainie czas na inne panstwa,w tym i Polske.Niestety takie sa realia.Bedzie ,wlasciwie juz jest 3 wojna swiatowa.

Wszedzie o tym piszesz. Tez sie tego obawiam, jednak mam nadzieję że już dzisiaj klamka nie zapadla, ze za chwilę my tez zginiemy

Ja nie sądzę, żeby było aż tak źle. Ale sankcje są zdecydowanie za małe, więc Rosja bez problemów uzupełni sobie straty, zwiększając współpracę z Chinami. Oczywiście, oni tam zawsze sprzedawali, ale to ogromny rynek zbytu. nie wierzę, żeby te "mikre" sankcje mogły uratować Ukrainę.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

[poprzednia][następna]