Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Wojna.
Szaleniec, psychopata, nie nasycony posiadaniem potrzebuje więcej i więcej, każdym kosztem, za każdą cenę, nic się nie liczy, nikt się nie liczy.
W takich chwilach mam tylko jedno w głowie - jak to się dzieje, że nie mozna go zabić.
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Wojna.
Szaleniec, psychopata, nie nasycony posiadaniem potrzebuje więcej i więcej, każdym kosztem, za każdą cenę, nic się nie liczy, nikt się nie liczy.
W takich chwilach mam tylko jedno w głowie - jak to się dzieje, że nie mozna go zabić.
Ja też się zastanawiam, pomijając że ma Super ochronę to ma dużo zwolenników ktorzy go popierają.
Smutne to wszystko, Covid szaleje i do tego Wojna
jolabuk5 pisze:Dobrze, że choć Miodek szczęśliwy.
Ale ta wojna... Zachód się doigrał, wspierając imperialne plany Rosji przez robienie z nią interesów (NS2) i marząc o wspólnym panowaniu nad Europą, jak za czasów Bismarcka. Może wreszcie się obudzą.
jolabuk5 pisze:Sankcje ma w nosie, bo dogadał się z drugim dyktatorem, z Chinami. Od nich będzie miał dstawy, technologię i rynek zbytu. Jak w 1940 roku, kiedy niemieckie samoloty mogły bombardować Anglię, latajac na ruskiej benzynie.
Myszorek pisze:Doklanie,Rosja tez ma rezerwy,wiec po Ukrainie czas na inne panstwa,w tym i Polske.Niestety takie sa realia.Bedzie ,wlasciwie juz jest 3 wojna swiatowa.
Marzenia11 pisze:Myszorek pisze:Doklanie,Rosja tez ma rezerwy,wiec po Ukrainie czas na inne panstwa,w tym i Polske.Niestety takie sa realia.Bedzie ,wlasciwie juz jest 3 wojna swiatowa.
Wszedzie o tym piszesz. Tez sie tego obawiam, jednak mam nadzieję że już dzisiaj klamka nie zapadla, ze za chwilę my tez zginiemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meteorolog1 i 40 gości