czitka pisze:Oczywiście, ale potrzebuję dobrych zawodników, ci ponumerowani jeszcze śpią.
Drugą ekipę wysłałam do Pekinu i jak wieść niesie idzie im dobrze, czekamy na medale!
Oczywiście
Żeby ich tylko nie zdyskwalifikowali

Moderator: Estraven
czitka pisze:Oczywiście, ale potrzebuję dobrych zawodników, ci ponumerowani jeszcze śpią.
Drugą ekipę wysłałam do Pekinu i jak wieść niesie idzie im dobrze, czekamy na medale!

egwusia pisze:czitka pisze:Oczywiście, ale potrzebuję dobrych zawodników, ci ponumerowani jeszcze śpią.
Oczywiście

egwusia pisze:czitka pisze:Oczywiście, ale potrzebuję dobrych zawodników, ci ponumerowani jeszcze śpią.
Oczywiście

Marzenia11 pisze:egwusia pisze:czitka pisze:Oczywiście, ale potrzebuję dobrych zawodników, ci ponumerowani jeszcze śpią.
Oczywiście
Albo w izolacje wlozyli

czitka pisze:Niestety chora, wyniki przyszły dzisiaj rano. Cały panel, wszystko na zielono poza niestety trzustką. Ja wiedziałam, że coś jest nie tak i dobrze, że zrobiliśmy badanie krwi. U nas ta trzustka to rodzinna chyba
![]()
Czitunia na kroplówkach, zawiozłam koło 10-tej, dostaje całą baterię wszystkiego co trzeba, nie mam siły pisać, może jak odbiorę kartę informacyjną po dzisiejszym dniu, jadę po Czitunię koło czwartej. I tak przez najbliższych 5 dni, potem badamy kontrolnie.
Czy przypadkiem RC GastroIntenstinal nie szkodzi na trzustkę? Ktoś wie? Co powinna jeść?
Biedna moja staruszka.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 17 gości