Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lifter pisze:Pocieszylas.
Sierra pisze:Mogę się przytulakami podzielić - mam 3, uczę się wykonywać wszystkie czynności jedną ręką
Gosiagosia pisze:Sierra pisze:Mogę się przytulakami podzielić - mam 3, uczę się wykonywać wszystkie czynności jedną ręką
Biorę jednego![]()
Który pierwszy
Sierra pisze:Gosiagosia pisze:Sierra pisze:Mogę się przytulakami podzielić - mam 3, uczę się wykonywać wszystkie czynności jedną ręką
Biorę jednego![]()
Który pierwszy
Romiś. Romisia bierz
.
Lifter pisze:Kropek tez sie lasi nieustannie, co jest meczace, szczegolnie gdy wali sie pod nogi czlowieka gdy sie cos robi w kuchni.
A mi sie marzy po prostu kot, ktory wziety na kolana zamruczy i sie przytuli. Tylko tyle i az tyle, nic wiecej, nic mniej. Zaden z moich aktualnych kotow nie spelnia tych warunkow, bo albo w jedna albo w druga przegina.
No ale coz - Kropka wywalono na dwor z domu, bo wyyyyl.
Kicia od zawsze byla bezdomna.
Tak samo Lapek-inwalida, jak mniemam (nadal nie moge pojac jak on przetrwal z taka lapka zanim sie pojawil na naszym podworku).
Niech te cholery maja dom i pelne miski, co mi tam.
Kropek juz nie wyje.
Kicia czasem daje sie glaskac i mruczy.
Moze i Lapkowi sie z czasem odmieni. Swoja droga mam wrazenie, ze ciagle dosc szybko oddycha.
Myszorek pisze:Lifter pisze:.
Szybko,czyli ile mniej wiecej na minute?,mialam w pazdzierniku bezdomna kocice,ktora zgarnelam,tez tak szybko oddychala i miala ,a wlasciwie to chyba nadal ma nicienie w plucach.Pisze chyba,bo juz kilka tygodni jest w OTOZ i tam ja lecza.
Lifter pisze:A mi sie marzy po prostu kot, ktory wziety na kolana zamruczy i sie przytuli. Tylko tyle i az tyle, nic wiecej, nic mniej. Zaden z moich aktualnych kotow nie spelnia tych warunkow, bo albo w jedna albo w druga przegina.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 9 gości