Moderator: Estraven

(weszłam tylko na chwilkę do transporterka a ta menda mnie zamknęła w nim i dała kłuja)
Anna2016 pisze:Miau, zrobiłam qpkę na 5![]()
Duża zrobiła mi sprawnie zastrzyka, nawet nie miauknęłam(weszłam tylko na chwilkę do transporterka a ta menda mnie zamknęła w nim i dała kłuja)
Duza ponapisywała sobie na kartkach tekst 'umiem robić zastrzyki kotu!" i...porozwieszała w różnych widocznych miejscach domu![]()
![]()
![]()
dziwna ta duża
![]()
![]()
jeszcze chce ponapisywać "lubię robić zastrzyki kotom" i też porozwieszać
![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba będę się musiała stąd ewakuować.....Zazulka

Jakby coś, to daj znać, będziemy Cię ratować!!!

jolabuk5 pisze:Oj Zazulko, chyba masz rację. Umiem robić - to jeszcze nic groźnego, nawet dobrze, że Duża UMIE. Ale jak LUBI, to może będzie chciała robić ciągle, dla przyjemności?Jakby coś, to daj znać, będziemy Cię ratować!!!
![]()
![]()
czitka pisze:I jeszcze pytanko czy ten probiotyk konieczny? Absolutnie nie chcę mieszać w koncepcji nowej wetki, ale

Anna2016 pisze:czitka pisze:I jeszcze pytanko czy ten probiotyk konieczny? Absolutnie nie chcę mieszać w koncepcji nowej wetki, ale
I co ja mam teraz zrobić? Zastrzyku nie dawać. Probiotyku nie dawać. Nie dezynfekować futerka.![]()
![]()
Kolejny zły weterynarztu juz nie ma weterynarza do którego można iść. Juz nie ufam tej nowej wetce. Beznadziejna. I co ja mam teraz zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 672 gości