Nul pisze:Kciuki za szybkie załatwienie sprawy!
Nul, dziękuję. Bardzo bym chciała, żeby szybko się pozbyć kociego życia wewnętrznego.
Tak, mir.ka, duży "trawnik" mamy na balkonie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Kciuki za szybkie załatwienie sprawy!
madrugada pisze:Trochę dobrych wieści.
Po pierwsze: badania krwi wyszły rewelacyjnie, żadnych odchyleń od normy.
Po drugie: człowiek nie zarazi się od kota lambliami, natomiast może się zarazić od psa.
Po trzecie: rana na brzuszku się zagoiła, kaftanik zdjęty, upał zelżał - więc Nolina zaczyna się rozkręcać. Uskutecznia galopady po mieszkaniu, kombinuje jak dostać się na półkę z książkami.
Mam zupełnie innego kota
Po drugie: człowiek nie zarazi się od kota lambliami, natomiast może się zarazić od psa.
Po trzecie: rana na brzuszku się zagoiła, kaftanik zdjęty, upał zelżał - więc Nolina zaczyna się rozkręcać. Uskutecznia galopady po mieszkaniu, kombinuje jak dostać się na półkę z książkami.
Mam zupełnie innego kota
Mam zupełnie innego kota
Mam zupełnie innego kota
jolabuk5 pisze:Jest szczęśliwa i daje temu wyraz![]()
A wiesz, że metrobactin to metronidazol i jest bardzo gorzki? Musisz kombinować, jak go podać Nolince, szczególnie, że ma go dostawać 2xdziennie.
jolabuk5 pisze:Jest szczęśliwa i daje temu wyraz![]()
A wiesz, że metrobactin to metronidazol i jest bardzo gorzki? Musisz kombinować, jak go podać Nolince, szczególnie, że ma go dostawać 2xdziennie.
madrugada pisze: I nie przestaje miauczeć, dopóki nie dostanie śniadania (a jak brzmi głodna Nolina, przekonała się nasza koleżanka z forum, co prawda na razie tylko przez telefon).
megan72 pisze:madrugada pisze: I nie przestaje miauczeć, dopóki nie dostanie śniadania (a jak brzmi głodna Nolina, przekonała się nasza koleżanka z forum, co prawda na razie tylko przez telefon).
Tak, stanowczo brzmi dziewczyna. Wmieszkała się błyskawicznie.
megan72 pisze:madrugada pisze: I nie przestaje miauczeć, dopóki nie dostanie śniadania (a jak brzmi głodna Nolina, przekonała się nasza koleżanka z forum, co prawda na razie tylko przez telefon).
Tak, stanowczo brzmi dziewczyna. Wmieszkała się błyskawicznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości