Umaszczenie jasne (bialy, rudy, szary...). Ma ktos?! Potrzebuje przyjaciela

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Beliowen pisze:Znalezc - to sie pewnie znajdzie
A co z tym, ktorego mialas dostac od znajomej
mogget pisze:Beliowen pisze:Znalezc - to sie pewnie znajdzie
niestety moja mamusia kazala im powiedziec ze kotow nie maja..... :] wiec kota musze zalatwic sobie sama ;( narazie w lapkach mam wyborcza, ale trzeba zobaczyc kota najpierw a potem myslec
Klaudia pisze:mogget pisze:Beliowen pisze:Znalezc - to sie pewnie znajdzie
niestety moja mamusia kazala im powiedziec ze kotow nie maja..... :] wiec kota musze zalatwic sobie sama ;( narazie w lapkach mam wyborcza, ale trzeba zobaczyc kota najpierw a potem myslec
znaczy co.. rodzice się nie zgadzają żebyś miała kota??
z tego co zrozumiałam to żyjesz z kieszonkowego
mogget pisze:to jest tak..moja matka ma astme psychiczna (czyli wmowiona). Mielismy kiedys kotke, nic nie bylo puki sie nie okocila...wtedy matka zaczela udawac astmatyka i alergika (z deka jej to nie wychodzi, ale nie wazne). Potem mielismy samca ale jak to samiec szczal po domu swoim cuchnacym smrodkiemi go wykastrowala. Mam swoj pokuj i dogdalam sie z ojcem ze moze siedziec u mnie, jak bede wychodzic zamkne pokuj, a z malym bede wychodzic na smyczy. Moja mama szuka roznych glupich argunentow, ale powiecmy ze kot dobrze mi zrobi a ja z checia mu sie odwdziecze miloscia za milosc. Chodzi o terapie....potrzebuje zwierzaka ktory przypada mi do gustu, a koty nie dosc ze miaauuucza to jeszcze slodko mrucza i grzeja
![]()
Utrzymywanie sie z kieszonkowego bez przesady.....ale jesli mam jakie kolwiek...to zbieram na ksiazki i na kota
Klaudia pisze:ja to bym miała kilka pytań..
kotka się okociła znaczy była wychodząca? i co się z nią tak w ogóle stało?
potem było kocur.. gdzie jest teraz?
i nie wiem czy dobrym pomysłem jest branie kota do domu, gdzie nie wszyscy się na zwierzątko zgadzają.. myślisz, że on będzie szczęśliwy tak siedząc u Ciebie w pokoju? i mając wroga w Twojej mamie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 16 gości