Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:I co Ewciu? Podrzemałaś? Udało się załatwić wszystkie sprawy?
Ja właśnie czekam na nowy dowód osobisty, na szczęście nie jest to bardzo pilne, stary jest ważny jeszcze ze 2 tygodnie.
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:I co Ewciu? Podrzemałaś? Udało się załatwić wszystkie sprawy?
Ja właśnie czekam na nowy dowód osobisty, na szczęście nie jest to bardzo pilne, stary jest ważny jeszcze ze 2 tygodnie.
Ja biegnąca sprawdzić datę ważności dowodu osobistego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:MB&Ofelia pisze:I co Ewciu? Podrzemałaś? Udało się załatwić wszystkie sprawy?
Ja biegnąca sprawdzić datę ważności dowodu osobistego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Niedzielę miałam pracującą od .......nie pamiętam kiedy . Nie było dramatu bo moja kierowniczka poszła po rozum do głowy i zaczęła nam dzielić niedziele na dwie zmiany bo i sklep ma inne godziny otwarcia ( 8:30 - 20:30 ) a my pracujemy od 8:15 do 20:45 czyli wychodzi po 12,5 godz a to przekracza maksymalna ilość godzin pracujących ( 12 ). Ja byłam od 8:15 do 15:00 czyli bez dramatu. Był względny spokój i nikt mnie nie wkurzył czyli było ok. Dziś mam wolne więc planuję coś tam ogarnąć w domu . Nawet umówiłam się z mamą , że dziś nie przyjdę .
W końcu w piątek przyszła moja karta debetowa. Czekałam na nią od 3.03.21 ale niestety przez błąd ludzki czekałabym do wesołej śmierci bo pani u której ją zamawiałam nie zatwierdziła zamówienia. Dzwoniłam ponownie 18.03.21 by dowiedzieć się co z kartą i gdy dowiedziałam się dlaczego jeszcze jej nie dostałam musiałam zamówić ją ponownie. W końcu po długim okresie wyczekiwania dostałam ją. Przez to całe zamieszanie musiałam nauczyć się korzystania z BLIKa . Cóż rozwijam się technicznie - BLIKi - konta w banku mobilnym, nadawanie i odbieranie przesyłek z paczkomatów nie mają już przede mną tajemnic.![]()
Wczoraj kupiłam Polusi świąteczny owies ale nie jadła już z takim apetytem jak rok temu z Zuzią [*]Od kiedy nie ma Zuzi [*] juz nic nie jest takie samo - wszystko się zmieniło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 30 gości