Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Bastet pisze:Jeju!!! Ale cudna Bajka! Gratuluję nowego dziecka w domu![]()
Tylko tak myślę... a ona nie powinna być jeszcze z mamą? 5 tygodni to straszne maleństwo.
Aha i chyba dopóki piesek nie będzie miał dwóch szczepień, to nie można z nim chodzić na trawkę. Coś tak kojarzę. Tak jak kot - dwa tygodnie po drugim szczepieniu dopiero. W domu na podkładach musi się uczyć siusiać...
Zgadza się, mała urodziła się 14 lutego więc w kwietniu będzie miała pierwsze szczepienie, a na koniec maja ostatnie. Także pierwszy pełnoprawny spacer dopiero na początku czerwca. Wet powiedział, że po podwórku może sobie chodzić, o ile nie styka się tam z innymi psami lub ich eeee pamiątkami
Tymczasowo zrobiłam jej kuwetę z podkładki na buty, z normalnym kocim żwirkiem. Zawsze po spaniu i zabawie tam trafia i zrobiła już 4 siczki. Jedno na podłogę, jedno na ręcznik na łóżku i 3 mini kupki. Od 6 rano próbowała zawzięcie odgryźć mi nos, ale teraz się zmęczyła i zasnęła.
Ziemosław pisze:Proszę uprzejmie, dorzuciłam nowe
https://drive.google.com/folderview?id= ... Jj-YgCiOgI
Ziemosław pisze:Też mi się podoba Fifi
Dzisiaj mały stworek budził się tylko 2 razy w nocy i za każdym razem dana do kuwety od razu robiła siczkujak Michał przyszedł z pracy o 7 to zjadła śniadanko, zrobiła kupala i dalej rozrabia w łóżku
![]()
Chociaż chyba już się przywija do spanka. W końcu ile można próbować odgryźć nam nosy i uszy![]()
![]()
![]()
![]()
A dzisiaj Skubi Dubi przyszedł i z rezerwą postanowił spać z nami! Więc teraz on śpi pod kołdrą, a małe na kołdrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości