Sierra pisze:I będzie dodatkowa kasa na weterynarza
to miałam na myśli
Moderator: Estraven

mziel52 pisze:Super, że tak szybko właściwa diagnoza padła. Teraz już z górki.
Blue pisze:haaszek pisze:Blue, a miałaś jakiegoś "normalnego" kota? Powinna zmienić nick na "Blue Od Dziwnych Przypadków".
Nieustające kciuki!!!
Nasza Sowa też jest normalna, miała nicienie płucne które póki co są rzadkością u kotów, ale raz dwa się z nimi załatwiliśmyGrunt to była właściwa diagnoza a ta na szczęście szybko padła.
Nie do końca mogę powiedzieć o jej intelekcie ze jest zwyczajny- ale ogólnie jest normalnym kotem

haaszek pisze:
![]()
![]()

Kot. Nie dla idiotów!maczkowa pisze:Blue, to jest i niesamowite i szczęśliwe dla kotów jednocześnie, że na Ciebie/Was jednych trafiają koty z takimi niecodziennymi przypadkami zdrowotnymi. 2 adisonki, Mała ( Czarna? merda mi sie ) z tą niedokrwitością dziwną, teraz Sówka z pęcherzykiem za małym od dawna, Zuzia, która z kotki umierającej z ranami z sączącą się ropą z FELV plus nagle w ciągu tygodnia robi się zdrowym kotem z idealną skórą...
naprawdę az wierzyć się nie chce![]()
I jednak super sprawa, że trafiają na Ciebie, bo ani nie wiadomo, czy ktoś inny tak szybko wyłapałby objawy, tak szczegółowo je wyłapał i tak dobrze reagował
Zdrowia wszystkim Dużym i małym
. Resztę ogarniemy. Na wszelki wypadek mam leki dla Sówki, gdyby co kiedyś żeby jej od razu podać.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], madziek*GONZO*, Meteorolog1 i 92 gości