MonikaMroz pisze:No zobaczymy co przyniesie jutro. Bo ta choroba na prawdę jest nieobliczalna.
Dzień dobry,

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:No zobaczymy co przyniesie jutro. Bo ta choroba na prawdę jest nieobliczalna.
MonikaMroz pisze:Chce wyjść już z domu.
Chociaż śmieci wywalić bo zwariuje.
Ogólnie jestem słaba. Ciagle leżę, drzemie. Ale możliwe ze to tez z niedotlenienia![]()
Ale kto. nie przeżył nie kuma. Kierowniczka co dziennie się pyta czy jutro będę pracować ( w sensie odpisywać na maile)
A ta choroba jest tak głupia ze człowiek po prostu nie wie jak się będzie czuł.![]()
Jutro mam kontrolna teleporade. Ciekawe czy mi jeszcze przedłuży izolacje.
MonikaMroz pisze:Chce wyjść już z domu.
Chociaż śmieci wywalić bo zwariuje.
Ogólnie jestem słaba. Ciagle leżę, drzemie. Ale możliwe ze to tez z niedotlenienia![]()
Ale kto. nie przeżył nie kuma. Kierowniczka co dziennie się pyta czy jutro będę pracować ( w sensie odpisywać na maile)
A ta choroba jest tak głupia ze człowiek po prostu nie wie jak się będzie czuł.![]()
Jutro mam kontrolna teleporade. Ciekawe czy mi jeszcze przedłuży izolacje.
MonikaMroz pisze:Nie ma typowego L4 na COVID.
Pracownik może pracować zdalnie jesli siły mu na to pozwalają. I wtedy normalnie dostaje całe wynagrodzenie.
Ja nie miałam sił dlatego będę miała zapłacone tak jak bym była na zwolnieniu.
MonikaMroz pisze:Tak już.
Od 22.03 zwolnienie mamy do końca miesiąca
Ale możemy wychodzić na spacery
Ale do sklepu jeszcze nie bo możemy zarazac
Marzenia11 pisze:MonikaMroz pisze:Tak już.
Od 22.03 zwolnienie mamy do końca miesiąca
Ale możemy wychodzić na spacery
Ale do sklepu jeszcze nie bo możemy zarazac
I to jest wlasnie dziwne, z punktu widzenia rozprzestrzenia nia sie wirusa, zalecenie.
Bo wszystko zalezy od indywidualnej odpowiedzialnosci czlowieka. Jeden wyjdzie faktycznie tylko na spacer, inny po peostu uzna ze juz moze wychodzić. Bo mu lekarz pozwolil.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Silverblue i 25 gości