OD SASA do lasa, czyli domowe rożności- DOKŁADKA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2021 12:58 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

To ja od razu rezerwuję ten większy też (ale o zdjęcie i wymiary poproszę oczywiście).

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Śro mar 17, 2021 18:26 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

otóż tak- kredki są kolorowe, ofcors, to niebieskie i rude, a faktycznie zółte to wieczko od pudełka. wrzuciłam zdjęcie otwartych.
dodałam ten wi ększy organizer w sekcji kabelkowej

poza tym- dorzuciłam parę nowych rzeczy, kuferek kosmetyczkę, może mimo, ze używany, ktoś będzie chciał, zdjęcia gąbek konjak, jojo do wyrwana w gratisie i patyczki drewniane w pudełku, które na razie nie mam pojecia czym są ;)
moze do waty cukrowej ;) albo do szaszłyków??
i puzzle jak ktos da 5 zł, będzie super, ale jak ktoś po prostu weźmie do zakupków, zeby sobie poukładać, też będę szczęśliwa.
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Śro mar 17, 2021 20:03 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

kabelek nr 26
opakowanie na kabelek nr 38
a dla kota jojo

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro mar 17, 2021 20:08 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:otóż tak- kredki są kolorowe, ofcors, to niebieskie i rude, a faktycznie zółte to wieczko od pudełka. wrzuciłam zdjęcie otwartych.
dodałam ten wi ększy organizer w sekcji kabelkowej

poza tym- dorzuciłam parę nowych rzeczy, kuferek kosmetyczkę, może mimo, ze używany, ktoś będzie chciał, zdjęcia gąbek konjak, jojo do wyrwana w gratisie i patyczki drewniane w pudełku, które na razie nie mam pojecia czym są ;)
moze do waty cukrowej ;) albo do szaszłyków??
i puzzle jak ktos da 5 zł, będzie super, ale jak ktoś po prostu weźmie do zakupków, zeby sobie poukładać, też będę szczęśliwa.

Jaka wata cukrowa, jakie szaszłyki?! :201422 Otóż te patyczki to odmiana gry w bierki. A w pudełku zapewne kiedyś była instrukcja z punktacją, ale to na pewno da się sprawdzić w internetach.

Atta

Post » Śro mar 17, 2021 20:37 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Atta pisze:kabelek nr 26
a dla kota jojo

kabelek i jojo Twoje, a opakowanie nr 38 jeszcze zanim zostało wystawione zaklepała Wasylisa- 2 posty wyżej, zapomniałam przy wstawieniu dopisać.
Chyba, że Wasylisa jednak się którymś organizerkiem podzieli. Nie wiem, czy zauważyłaś, Wasylisa, ze w tym punkcie, który zgarnęłaś w całości są 3 opakowania- okrągłę czarne i 2 z turkusowymi zamkami?

A te patyczki to podejrzewałam o bycie bierkami, ale potem zobaczyłam, ze nie mają zadnych końcówek jak bierki, więc się podrapałam w głowę ;) Kiedyś czasem współpracowałam z osobą zatrudnioną przy promocji miasta i robili takie różne gadzety z logo miasta, czy lokalnych organizacji. Dlatego czasem dostawałam i nie bardzo wiedziałam co to.
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 20:47 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

A co się kryje pod nr. 55? :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Śro mar 17, 2021 20:58 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

otóż po to muszę się wczołgać pod biurko i wyszarpać spośród innych rzeczy ;)
To jest taki przyrząd do ćwiczeń równoważnych tego typu deska https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... AdAAAAABAE z rączkami na bokach i jakies tasmy chyba..dawno się nie widzieliśmy ;) może dzisaj, bardziej jutro wyszarpie to stamtąd.
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 21:13 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

To ja poproszę 1 organizer czarny i 1 z turkusowym zamkiem.

To SĄ bierki. Miałam kiedyś takie same. Kolorki są wskaźnikiem punktacji, tak jak końcówki w plastikowych.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Śro mar 17, 2021 21:15 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

czarny okrągły?

kredki zwalniasz?? wiesz, co z uchwytem samochodowym? tzn nie musisz natychmiast mówić, ale jakbyś wiedziała, to bym za jedną mańką odznaczyła :)
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 21:20 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Ha!! Mikado bierki :)
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 21:21 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Poproszę nr 8 - światełka, i nr 13 - masażer głowy :D

Edit: Aaa! Nie ma już nr 13 - spóźniłam się. No to trudno ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro mar 17, 2021 21:32 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Kasia, swiatełka Twoje. Z masażerem chyba nie uaktualniłam opisu i wynikało, że mam kolejny, a to dotyczyło tego, który wzięła Saba. Ale - nie wykluczam, że mam w pracy zapasowy, coś mi sie kolebie, że wziełam zapas do pracy, żeby sie z koleżanką podzielić, ale uznała, ze nie będzie siedzieć z antenką na głowie ;)
No właśnie może być :) nie wiem, czy jutro, ale najpóźniej w pt ustalę stan rzeczywisty masażerów oprócz moich prywatnych :)

a różyczki są naprawdę bardzo ładne- tak moim prywatnym zdaniem :)
Ostatnio edytowano Śro mar 17, 2021 21:33 przez maczkowa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maczkowa

Post » Śro mar 17, 2021 21:33 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:Kasia, swiatełka Twoje. Z masażerem chyba nie uaktualniłam opisu i wynikało, że mam kolejny, a to dotyczyło tego, który wzięła Saba. Ale - nie wykluczam, że mam w pracy zapasowy, coś mi sie kolebie, że wziełam zapas do pracy, żeby sie z koleżanką podzielić, ale uznała, ze nie będzie siedzieć z antenką na głowie ;)

:ryk: Ok. Jak się znajdzie, to bardzo chętnie się zaantenkuję. A cieszę się ze światełek :D
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Śro mar 17, 2021 21:40 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

maczkowa pisze:
Atta pisze:kabelek nr 26
a dla kota jojo

kabelek i jojo Twoje, a opakowanie nr 38 jeszcze zanim zostało wystawione zaklepała Wasylisa- 2 posty wyżej, zapomniałam przy wstawieniu dopisać.
Chyba, że Wasylisa jednak się którymś organizerkiem podzieli. Nie wiem, czy zauważyłaś, Wasylisa, ze w tym punkcie, który zgarnęłaś w całości są 3 opakowania- okrągłę czarne i 2 z turkusowymi zamkami?

A te patyczki to podejrzewałam o bycie bierkami, ale potem zobaczyłam, ze nie mają zadnych końcówek jak bierki, więc się podrapałam w głowę ;) Kiedyś czasem współpracowałam z osobą zatrudnioną przy promocji miasta i robili takie różne gadzety z logo miasta, czy lokalnych organizacji. Dlatego czasem dostawałam i nie bardzo wiedziałam co to.

Dobrz, powiem,że nieaktualne.

Atta

Post » Śro mar 17, 2021 21:44 Re: OD SASA..kosm,AGD,swiatła,papier,ksiązk,elektronika,bibe

Atta, ale co? Bo Wasylisa jednak wzieła mniej tych organizerów i czarny jest wolny :) tylko potrzebuję info, który czarny :)
Obrazek

maczkowa

[poprzednia][następna]