Moderator: Moderatorzy
maczkowa pisze:otóż tak- kredki są kolorowe, ofcors, to niebieskie i rude, a faktycznie zółte to wieczko od pudełka. wrzuciłam zdjęcie otwartych.
dodałam ten wi ększy organizer w sekcji kabelkowej
poza tym- dorzuciłam parę nowych rzeczy, kuferek kosmetyczkę, może mimo, ze używany, ktoś będzie chciał, zdjęcia gąbek konjak, jojo do wyrwana w gratisie i patyczki drewniane w pudełku, które na razie nie mam pojecia czym są
moze do waty cukrowejalbo do szaszłyków??
i puzzle jak ktos da 5 zł, będzie super, ale jak ktoś po prostu weźmie do zakupków, zeby sobie poukładać, też będę szczęśliwa.
Atta pisze:kabelek nr 26
opakowanie na kabelek nr 38
a dla kota jojo
maczkowa pisze:Kasia, swiatełka Twoje. Z masażerem chyba nie uaktualniłam opisu i wynikało, że mam kolejny, a to dotyczyło tego, który wzięła Saba. Ale - nie wykluczam, że mam w pracy zapasowy, coś mi sie kolebie, że wziełam zapas do pracy, żeby sie z koleżanką podzielić, ale uznała, ze nie będzie siedzieć z antenką na głowie
maczkowa pisze:Atta pisze:kabelek nr 26
opakowanie na kabelek nr 38
a dla kota jojo
kabelek i jojo Twoje, a opakowanie nr 38 jeszcze zanim zostało wystawione zaklepała Wasylisa- 2 posty wyżej, zapomniałam przy wstawieniu dopisać.
Chyba, że Wasylisa jednak się którymś organizerkiem podzieli. Nie wiem, czy zauważyłaś, Wasylisa, ze w tym punkcie, który zgarnęłaś w całości są 3 opakowania- okrągłę czarne i 2 z turkusowymi zamkami?
A te patyczki to podejrzewałam o bycie bierkami, ale potem zobaczyłam, ze nie mają zadnych końcówek jak bierki, więc się podrapałam w głowęKiedyś czasem współpracowałam z osobą zatrudnioną przy promocji miasta i robili takie różne gadzety z logo miasta, czy lokalnych organizacji. Dlatego czasem dostawałam i nie bardzo wiedziałam co to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości