no, mnie kusi wiele rzeczy, ale...tylko buty tak, ze musze walczyc ze sobą z całych sił

na szczęście z ksiązkami mam spokoj, bo od kilku lat kupuję tylko e-booki, wiec zajęte mam tylko miejsce na dysku. A te, które mam papierowe..to sa papierowe, mają swoje miejsce i w wiekszości przypadku nigdzie się nie wybierają. Chociaż 95% z nich pewnie już czytać nie będę

U mnie bonusem tego odchomiczania, sprzedawania jest też tak naprawde przejrzenie rzeczy odłozonych i sprawdzenie, czy było w ogóle sens je odkładać, sporo rzeczy wywaliłam. Np chyba z 2-3 lata temu w krótkim czasie spaprały mi się 3 suszarki do włosów, ostatnia tak nie do konca, trochę dzialala. wiec jak kupiłam kolejną, obecną, to przez te masowe awarie tę przedostatnią zostawiłam na wszelki wypadek, zebym któregoś dnia nie musiała poginać z totalnie mokrymi włosami do pracy. I tak sobie leżała nadpalona od tych 3 lat, niepotrzebna kompletnie, bo suszarka najnowsza spisuje się super. I takich rzeczy jest kupa w domu i juz jak je usunę, to będzie super

Plus coś, na co dawniej nie wpadłam, ale i chyba te naście lat temu nie do konca było mnie stac na taki masowy zakup- przeżroczyste pudła do piwnicy...sztos wynalazek! Ile ja sie teraz nawalcze z workami, kartonami, pudłami sprawdzajac co w ogóle jest w srodku, wszystko wewnętrz zakurzone, ja w fazie ostrej przeczulicy kurzowej...a te pudełka przezrczyste wszystko rozwiązują- widac, chronią, łatwo je same zetrzec, można coś zapachowego wrzucić do środka, zeby piwnicą nie ciągnęło..super sprawa.
Powodzenia w tym odchomiczaniu, ale!! właśnie. Jak masz jakies AGD do pozbycia się, to wystawiaj jak najszybciej 1-2. Na to są limity, można wystawić tylko 1 czy dwa w miesiącu w dwóch działach, a potem szlaban. Więc lepiej coś wybrać wstawić, potem dalej ksiązki, a jak je skonczysz, to będziesz miała nowy limit na kolejne AGD

Bo inaczej Cię olx z ogłoszeniami przyblokuje, jak mnie obecnie.