Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Dyktatura pisze:Lilo też zachorował na pnn w wieku 4 lat. Mamy dużo szczęścia, że szybko został zdiagnozowany i rozwój choroby został praktycznie zatrzymany.
W tym roku Lilutek kończy 12 lat.
Jestem pelna podziwu! Jak tego dokonac?
Podawalam przez pol roku niskofosforowa diete i suplementy a wyniki sie tylko pogarszaly. Ale pewno duze znaczenie mial u Lilutka mlody wiek albo jakies inne cechy indywidualne.
Dyktatura pisze:pibon pisze:Dyktatura pisze:Lilo też zachorował na pnn w wieku 4 lat. Mamy dużo szczęścia, że szybko został zdiagnozowany i rozwój choroby został praktycznie zatrzymany.
Podawalam przez pol roku niskofosforowa diete i suplementy a wyniki sie tylko pogarszaly. Ale pewno duze znaczenie mial u Lilutka mlody wiek albo jakies inne cechy indywidualne.
Nie wiem czy wiek. Na początku dostał dużo leków i oczywiście chrupki nieren. Jak zaczęłam czytać to chrupki moment poszły w odstawkę i były puszki Animonda sensitiv. Między czasie kot zaczął nas unikać i popadać w depresję. Ja czytałam dalej. Tak trafiłam na Barfny Świat. Leki natychmiast poszły w odstawkę i przeszliśmy na karmienie barfem. Suplementy dobrane dokładnie do wyników. Krew badaliśmy co 2 tydzień żeby zobaczyć jak będą wyglądały wyniki. A one robiły się co raz lepsze. W końcu stanęły w jednym punkcie. Z lenistwa zaczęłam szukać puszek alternatywnych dla barta. Zaczął jeść Fernigę, później przeszliśmy na Mac's, a obecnie od kilku lat jedziemy wyłącznie na Gussto. Ma rewelacyjnie dobrane dodatki pod kontem nerek pomimo, że jest to karma bytowa.
O dziwo Gussto ma też serię nerkową ale jak dla mnie składem gorszą.
Leków nadal nie dajemy, a kroplówki w razie potrzeby. Znamy naszego kocura i wiemy kiedy tego potrzebuje a kiedy przestać lub zrobić przerwę.
Mireczko kotki kazały przekazać pozdrowienia dla Ciebie.
pibon pisze:Piekne rodzenstwo buraskow, Benius przepiekny. Wielka szkoda tak mlodego kocurka
Dyktatura pisze:Lilo też zachorował na pnn w wieku 4 lat. Mamy dużo szczęścia, że szybko został zdiagnozowany i rozwój choroby został praktycznie zatrzymany.
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
SabaS pisze:Pozy Rudzi godne Prezesoweju mnie wiosny jeszcze nie widać, ale może patrzyłam nie tam gdzie trzeba? No chyba że kwiaty zielistki się liczą
Nul pisze:Bosko tę łapkę na łapkę założyła na pierwszym obrazku
mir.ka pisze:SabaS pisze:Pozy Rudzi godne Prezesoweju mnie wiosny jeszcze nie widać, ale może patrzyłam nie tam gdzie trzeba? No chyba że kwiaty zielistki się liczą
ale zielistka to chyba w domu nie na zewnątrz?
mir.ka pisze:Nul pisze:Bosko tę łapkę na łapkę założyła na pierwszym obrazku
często leży z tak założoną łapką
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 46 gości